firis Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Salut, oglinda de pe stanga la un golf 4 nu se mai incalzeste...am tensiune pe fire, degivrarea nu este intrerupta...a fost putin corodata dar nu intrerupta....ce ar putea avea? Link spre comentariu
norad Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 (editat) Vedeti sa nu fie formata vreo punte in circuit (ca in poza), care sa sunteze tot labirintul. http://i62.tinypic.com/23lo20y.jpg Fixati multimetrul pe buzzer, tineti un terminal pe un papuc si celalalt terminal il plimbati usor prin "labirint", fara sa atingeti stratul de cupru (ca la strungul de la scoala de soferi). Editat Septembrie 29, 2014 de norad Link spre comentariu
firis Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 nu este formata punte pe circuit...azi la serviciu nu am avut ce face...asa ca am luat oglinda si mi-am facut de lucru! La ce concluzie am ajuns...am luat multimetrul, l-am fixat pe buzzer, un terminal pe papuc celalalt pe circuit...poate gasesc unde este intrerupt...din aproape in aproape am atins circuitul..., toate bune! Papucul 1 se termina in punctul 1, papucul 2 se termina in punctul 2, fara ca cele doua circuite sa se uneasca...bun, inainte de a curata vopseaua de pe circuit, aveam undeva la 970 ohmi (prea mare) la cei doi papuci, am curatat vopseaua iar la cei doi papuci nu imi mai indica nimic...! am unit punctul 1 si 2 cu o lita, la papuci am in jur de 12 ohmi, am alimentat la 12 volti, totul ok, se incalzeste, am montat pe masina, se incalzeste mai mult ca cea de pe dreapta....aproape arde dupa aproximativ 5 minute! intrebare !!!!! pe ce principiu functioneaza aceasta incalzire daca cele doua circuite ale papucilor nu au contact, cum functioneaza? (nu se vede ca a fost ceva lipit sau ca a avut ceva) Am facut bine ca am unit circuitul de la papucul 1 cu cel de la 2? altfel nu vedeam cum putea functiona daca "labirintul" era intrerupt...si daca leg cele doua puncte printr-o rezistenta de cativa ohmi ar trebuii sa se incalzeasca mai putin si mai lent? Link spre comentariu
Fulgerik Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Inițial era ok!Pentru ce ai curățat vopseaua? Secretul aici este, acea vopsea este conductoare. De fapt ea este cu rezistenta variabila in funcție de temperatura si acest lucru asigura temperatura constanta a oglinzii undeva la 15-20 grade. Cumpăra alta oglinda. Link spre comentariu
firis Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Am curatat-o pentru ca nu mai functiona si era corodata in zona papucilor! Deci asta era ideea Link spre comentariu
Vizitator gabyyy26 Postat Octombrie 17, 2014 Partajează Postat Octombrie 17, 2014 Si eu am facut acelasi lucru la oglinda mea tot la un golf 4 si merg cu puntea facuta de 2 ani chiar foarte bine ,numai ca am grija la drum lung sa opresc degivrarea luneta din cand in cand . Toata chestia sta in vopseaua neagra care are rol de conductor si termostat, oricum merge si fara. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum