Vizitator florinica Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Salutare ma poate ajuta cineva si pe mine??? Vreau sa imi pun limba romana pe telefon si nu stiu cum. Am cablu de date dar nu stiu ce imi mai trebuie. este un telefon cu sistem de operare simbyan S90. Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 doar cu acel cablu de date NU poti. Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 ok da ce imi trebuie?? nu exista un executabil care sa il copii in telefon si sa il lansez??? avand in vedere ca are sistem de operare...o sa fac niste poze telefonului si la toate porturile care le are sa le postez poate va da idei mai multe Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 nu exista un executabil care sa il copii in telefon si sa il lansezba da, cum sa nu :smt005 ( scuze dar nu m-am putut abtine )Am marcat pe imagine pinii de service unde vine cupla speciala, urmata de o interfata de comunicare cu PC , acolo e nevoie de software dedicat care sa faca programarea telefonului, cat si softul aferent care trebuie introdus in acesta.Daca nu ai cele de mai sus , nici o sansa sa-l faci at`home. :smt006 Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 pai mai sus nu ai postat nik decat un comentariu nu vad nik atasat. :(probabil ca ai abut intentia dar oricum mai posteaza odata te rog :)postez si pozele cu telefonul ;) Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Gata al naibi dupa ce am postat pozele s iesit la iveala si poza postata de tine :)acuma o vad ai idee cum se numeste cablul de service un model ceva?? Link spre comentariu
one Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Am auzit (zvonuri) ca la unele aparate din astea cu Symbian (WD2) are pe CD-ul din cutie si un soft pt. upgrade-ul pachetului de limbi. Acest upgrade se pare ca se realizeaza cu cablul de date al telefonului, livrat in cutie.De fapt, a venit cineva care facuse aceasta operatie si bagase telefonul in "Contact service" (versiunea pechetului de limbi era diferita de softul initial).Acest lucru l-am mai auzit si cu alte ocazii, dar inca nu am vazut personal programele de pe CD, pentru ca nu mai interesa aceasta metoda. De aceea nu pot afirma ca aceasta metoda exista. Link spre comentariu
one Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 ai idee cum se numeste cablul de service un model ceva??Da se numeste "service cable nokia 7710". Dar asta e cea mai ieftina componenta. Iti mai trebuie o interfata si softul. Astea nu fac decat cateva sute de euro.http://ucables.com/ref/RJ-7710 Link spre comentariu
Vizitator florinica Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 aha ok pai o sa ma uit in pachet sa vad daca gasesc asa ceva, dar daca nu gasesc o sa trebuiasca sa ma duc la un service ca din cate am vazut e prea costisitoare varianta home made Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum