bubusmecherul Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 am primit un moaus,cu firele rupte,nu stiu cum vin firele pe sasiu[placuta],firele sant de culori;albastru,alb,portocaliu,verde,pe sasiu placuta este inscriptionat ,V,G,D-,D+,cum ma leg. Link spre comentariu
Electronicserver Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Cauta cu google : USB pinout . Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Ce conector are : USB , PS/2, ... ? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 am primit un moaus...cum ma leg. ce zici c-ai primit ? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 1, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 1, 2014 (editat) ps/2,ca sa nu mai deschid alt topic,am primit o placa de baza PC,si are doi condesatori bombati,si anume,6,3V/3300UF,nui am,pot pune doi condesatori legati in serie de 6,3V/2200UF,in locul unuiea dintre ei. Editat Octombrie 1, 2014 de bubusmecherul Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Nu clar.Știi ce face capacitatea in serie? Link spre comentariu
misuraelectronic Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 are doi condesatori bombati,si anume,6,3V/3300UF,nui am,pot pune doi condesatori legati in serie de 6,3V/2200UF,in locul unuiea dintre ei. amice , esti o catastrofa umblatoare pe 2 picioare , dpv al electronicii . la condensatori , capacitatea echivalenta la gruparea serie / paralel este EXACT PE DOS ca la rezistoare . in concluzie , daca i-ai pune pe cei doi de 2200uf/6,3v in serie , capacitatea echivalenta obtinuta va fi de 1100uf / 12,6v . ia zi tu acum , ti se pare ca seamana cumva 3300uf / 6,3v cu 1100uf / 12,6v ? daca raspunsul tau va fi da , atunci poti sa te impusti linistit cu pistolul de lipit ! Link spre comentariu
ovy83 Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 amice , esti o catastrofa umblatoare pe 2 picioare , dpv al electronicii . la condensatori , capacitatea echivalenta la gruparea serie / paralel este EXACT PE DOS ca la rezistoare . in concluzie , daca i-ai pune pe cei doi de 2200uf/6,3v in serie , capacitatea echivalenta obtinuta va fi de 1100uf / 12,6v . ia zi tu acum , ti se pare ca seamana cumva 3300uf / 6,3v cu 1100uf / 12,6v ? daca raspunsul tau va fi da , atunci poti sa te impusti linistit cu pistolul de lipit ! cred ca a sarit clasa a xI-a unde se aprofunda studiile despre condensatori,rezistori,diode sau poate vrea sa zica ca-i pune in paralel si nu i-a iesit. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Scoate "gravizii" si pune unul de 6800u in locul unuia din cei scosi.(daca ... incape) ATENTIE : vezi cum scoti , poate'i scoti cu treceri cu tot ! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum