Vizitator Krysti Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Mi am cumparat o imprimanta ce foloseste cartusele 21 si 22 as vrea sa le incarc eu singur, ce trebuie sa cumpar si cam cat costa???Se potriveste cerneala si pt cartusele 27,28si 56 ca mai am o alta imprimanta si ma costa o gramada de bani sa le tot incarc mereu......Va multumesc. Link spre comentariu
i0nutzb Postat Decembrie 17, 2006 Partajează Postat Decembrie 17, 2006 poti sa folosesti cerneala de la 27 :)la ambele le dai sticker-ul de deasupra la o parte si bagi cu seringa. daca imi aduc bine aminte, cel negru e de 8ml...ai grija sa nu amesteci culorile... Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 19, 2006 Partajează Postat Decembrie 19, 2006 dacă capătul activ (cel pe unde iese cerneala) e o "gropniţă" cu un bureţel, poţi picura cerneală pe-acolo, cu o seringă.eu am un canon bjc2k, şi aşa fac, că aşa sunt făcute cartuşele... Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 poti sa faci o tura prin cora.....eu ieri miam luat un kit de incarcare castuse.....e de la 20ron pana la vreo 50 ron cel negru...si cred ca cel color se invarte la aceleasi preturi......te uiti pe cutia de la tus ca scrie pe ea pt ce tip de cartuse se potriveste.....cu toate ca eu miam luat ieri un kit dinala de incarcat si nu se potriveste cu cartusul meu cu toate ca pe cutie este specificata imprimanta care o folosesc un hp 1315 ( nu se potriveste pt ca in cutie iti mai da niste dispozitive de incarcat ca nu se ptriveste pt a le monta la cartus...dar asta nu e o prblema ca il poti umple foarte usor bagand tubul ala in care se afla tusul in gaura aia de la cartus si presezi pe el pt a curge tusus in cartus, preseaza usor si repeta operatia de mai multe ori ca buretele din cartus sa poata suge cum trebuie tusul ala ), vei vedea ca pe cutia de la kit scrie ca poti incarca cu el de 2 ori cartusul, dar nu e asa.......pt ca kit-ul contine 2 doze de 40 ml de tus, iar daca citesti pe cartus el accepta doar 10 ml. Eu iti recomand sa iti iei un kit de incarcare mai ieftin....dar sa fie pt imrimanta ta...un kit pt Hewlett-Packard ( HP ) , pt ca pretul difera din cauza dispozitivului de incarcare care oricum nu se potriveste, dar tusul e la fel la orice kit de HP.Bafta Link spre comentariu
MifTy Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 am mai luat şi eu kituri d-alea... mi-au folosit ca frecţia la piciorul de lemn.mie, personal, îmi merge faza cu seringa foarte bine, şi am 4 ani de când am imprimanta (a cam venit vremea s-o curăţ cum trebe... deşi funcţionează ireproşabil şi acuma...) Link spre comentariu
Extasy2525 Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 da kit-urile sunt o mare porcarie....nu te ajuta la nimik....tus-ul de la kit e folositor.....iar pt 25 ron miemise pare un pretz acceptabil...sau chiar foarte bun...avand in vedere ca iti poti incarca cartusul de 6-7 ori, ca daca il duci la sedi de incarcare te costa pt un cartus egru sa il incarci in jur de 12-15 ron, iar cu un kit de 25 ron il poti incarca de 6 ori Link spre comentariu
blackthorium Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 Dar nu e mai simplu sa-ti iei o sticla de 100g de tus (http://www.producton.ro), e in jur de 15 lei si incarci de multe ori? Eu asa am facut, o am de 4 ani, am schimbat 2 cartuse pana acum, dar azi e ultima zi cand o voi mai folosi, imi vine multifunctionalul laser. Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 dacă capătul activ (cel pe unde iese cerneala) e o "gropniţă" cu un bureţel, poţi picura cerneală pe-acolo, cu o seringă.eu am un canon bjc2k, şi aşa fac, că aşa sunt făcute cartuşele...Si ai rabdare sa picuri 10ml de cerneala acolo?? :w00t: Eu am tot canon BJC 2000 dar nu picur cerneala o injectez direct cu seringa :naughty: PS: metoda asta merge si la cartusele mari negre (BC - 20 parca), scoti capacelul de sus si bagi seringa :oky: Link spre comentariu
sho_gun Postat Decembrie 20, 2006 Partajează Postat Decembrie 20, 2006 http://www.refill-instructions.com/ Succes. Link spre comentariu
Vizitator Krysti Postat Decembrie 30, 2006 Partajează Postat Decembrie 30, 2006 Va multumesc ...o sa va urmez sfaturile...... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum