dj01fad Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 salutari... Am o plasma panasonic tx-p42gt30, care mai afisaza doar pe jumatatea din dreapta a ecranului. jumatatea din stanga este neagra, cu cateva dungulite verticale langa imaginea care inca se vede. socoteala este in felul urmator: aceste ecrane stiu ca crapa de la sine extraordinar de rar, aproape niciodata. cel mai probabil defectul este din display driver, mai exact c2; eu mai am inca un televizor fix identic, cu ecranul spart. dilema este urmatoarea: iau placa c2 din ala si o pun in asta, sau ar fi mai sigur sa mut ecranul bun in celalalt? imi e frica sa nu mai aibe si altceva, si sa prajesc placile tot mutandu-le. pe de alta parte, mai are cineva si alta idee? posibil si alt defect? poate imi zice cineva cum se face meniul de service la acest tv... multumesc... Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 http://elektrotanya.com/panasonic_tx-p42gt20b_chassis_gpf13dse_sm.pdf/download.html Cu butonul Volum - din bord , apasat , tastezi 0 din TLC , de 3 ori in timp de 2 secunde. Link spre comentariu
dj01fad Postat Iunie 13, 2015 Autor Partajează Postat Iunie 13, 2015 (editat) mda... pana la urma era de la ecran, care avea un driver dus pe una din panglici. s-a rezolvat simplu... ebay, inca un televizor cumparat pentru ecran, cu placa SN arsa. am facut mutarea, merge perfect. acum... am o gramada de piese de gt30 de vanzare, unele chiar in dublu exemplar, asa ca daca are cineva nevoie de ceva, sa intrebe. PS: daca aveti dungi verticale pe ecran, faceti din service mirror la imagine; daca dunga se muta si ea in oglinda, atunci ecranul este 100% bun. daca ramane in acelasi loc, atunci... este 95% chiar el problema :( cred ca functioneaza testul si pentru dungi orizontale, dar se intampla asta foaaaarte rar. Editat Iunie 13, 2015 de dj01fad Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum