feri.visky Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Am primit un asemenea tub dar defect... drept pentru care l-am "disecat" sa vad ce se poate face, ce sa introduc in locul tubului defect sa-l fac reutilizabil. Prezint "pieasa" desfacuta. Am observat ca are un mic condensator de ordinul pF care nu este aratat in cataloage... Am descoperit si alte diferente, cred, care nu apar in foile lor. Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Atasez si schema cu configuratia gasita. In cataloage gasiti o versiune simplificata nearatand cele trei ecrane: -intern -extern interior -extern (carcasa de metal perforat) Acum voi cauta ce tuburi echivalente si care incap in gabarit ma vor ajuta la "replica". P.S. Tubul face parte din renumita statieTorn Fu. f. Exemplarul meu este din 1936! Link spre comentariu
viopa Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 Sincer ma bucur ca iese ceva din manutele personale, nu doar chibitare de pe margine...Spor! Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Am eu un tub identic, datimi datele filamentului, U,I, pt al verifica (emisia) Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Aici gasesti info: http://www.jogis-roehrenbude.de/Roehren-Geschichtliches/Mil-Roeh_Fassg/RV2P800/RV2P800.pdf In principiu: -Ua =200 V -Ug2=150 V -Ik =7 mA -Uf =1.9 V -If =180 mA -Ug1=-1.5V P.S. M-ar interesa tubul daca este de macar 80% bun. Link spre comentariu
QQme Postat Septembrie 30, 2014 Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Filamentul e perfect ,exact 180 mA la 1,9V,cum doriti sava verific emisia? Link spre comentariu
feri.visky Postat Septembrie 30, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 30, 2014 Simplu, daca ai catometru, pui parametrii din tabel si trebuie sa obtii, pentru 100% bun, 7mA curent prin tub (Ik). Daca nu ai catometru improvizezi un montaj (trebuie sa ai si soclul) si masori curentul. Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 1, 2014 Partajează Postat Octombrie 1, 2014 Credeti ca daca aveam catometru sau soclu mai intrebam,? voi incerca sa masor curentul anodic la Ug 0 si la 100V ,deocamdata trebue sa improvizez un soclu. Link spre comentariu
feri.visky Postat Octombrie 2, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Leaga g2 cu g3 si cu a si sa vezi asa ce emisie are... Merita experienta! Link spre comentariu
QQme Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Mai bine mai tarziu , decat niciodata, am verificat la 100V pe anod 0 curent pe G2 3mA anod intrerupt.(ori ext. ori int.) Link spre comentariu
puriu Postat Octombrie 7, 2014 Partajează Postat Octombrie 7, 2014 Emisia catodica se verifica simplu legand toti electrozii disponibili (g1, g2, anod, etc.) la +15 V. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum