Extasy2525 Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Am un lasptop Acer cu procesor de 1.73 si ram de 512, o camera video Sony DCR-HC24.....problema sta in felul urmator: de 3 saptamani miam luat CardBus cu 2 mufe FireWire pt laptop sa imi pot conecta camera video prin iesirea DV, am conectat camera cand mi lam luat si totul a mers......si de vreo1 saptamana nu mai merge si nu inteleg de ce......acum 2 zile miam formatat windows-ul, placa FireWire mio detecteaza laptop-ul.....cand conectez mufa in camera si porma in laptop nu se intampla nimik, dupa ce opresc camera si scot mufa din placa FireWire se aude sunetul acela ca si atunci cand deconectezi un webcam de exemplu care e conectat prin USB, acelasi sunet trebuia sa se auda si atunci cand era conectata mufa FireWire la laptop si bagata in camera cand dadeam drumu la camera. Care ar fi problema? laptop-ul imi vede placa FireWire, cablul care conectez camera video la placa este bun, mufa de la camera eu zic ca nu ar avea ce sa aibe sau camera ca e cumparata si ea de 1 luna. Sa fie problema de la placa, tin sa mentionez ca placa e NEC ( asa mio detecteaza laptop-ul ca se numeste, ca pe cutia de la ea nu scria nimik ) si e cumparata de la magazinele de pe academiei unde aveau detoate acolo, de la chinezari de difuzoare, integrate si alte piese.....pana la niste banale componente de calculator. Ma gandesc ca este o chinezarie, o chestie no-name, din moment ce laptul mio vede cu un nume iar pe cutia ei nu scrie nici un nume....pur si simplu CardBus....de la ce sa fie problema? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum