Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Alimentare pompa Iwaki

Vizitator Calin Gherman

Postări Recomandate

Vizitator Calin Gherman

Buna seara.

Intentionez sa achizitionez o pompa second hand Iwaki MD-6-N10 .

La caracteristicile ei tehnice referitoare la curent scrie:

Poles 2

Voltage 100 v

Frequency 50 / 60 Hz

Current 0.14 / 0.13 A

Output 5 w

Power consumption 14 / 14 w

Pentru ca nu ma pricep absolut deloc la curent electric, rog, daca stie cineva sa-mi spuna cu ce as putea alimenta aceasta pompa. Ea este luata dintr-un laborator foto Agfa dezafectat unde nu stiu cum era alimentata. Prefer, daca se poate un model de alimentator / transformator comercial.

Va multumesc

PS Mentionez ca am dat search pe forum folosind keywords-urile Iwaki, transformator 100 v...nimic la subiect.

Editat de Calin Gherman
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• danpin

2

• cristian1961

1

• Fulgerik

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Ar fi bine daca ati posta o fotografie cu eticheta, placuta unde sunt trecute caracteristicile pompei.

Dupa cele scrise, v-ar trebui un transformator coborator de tensiune, (daca alimentati la 220) 220/100.

Daca nu gasiti de cumparat puteti comanda unul la firmele care fac transformatoare, in Iasi exista doua asemenea firme, fac in special transf. toroidale.

Editat de danpin
Link spre comentariu

Este o pompa pentru Japonia unde rețeaua de energie electrica este de 100 V.Alimentarea ei este foarte simplu de rezolvat pentru ca are putere mica. Se va folosi un transformator sau autotransformator coborâtor de la 220V la 100V. Nu sunt probleme daca o alimentezi la 110V. Daca găsești un transformator de putere mai mare de 20W care are priza de 110V in primar il poți folosi pe post de autotransformator.

Link spre comentariu
Vizitator Calin Gherman

In imaginea atasata se vede eticheta pompei.

Am inteles,  exista si produse comerciale, nu improvizatii ceea ce e foarte bine!

Multumesc ptr sfaturi, sunt din Cj Napoca, sigur voi gasi o firma care sa-mi rezolve problema.

post-236930-0-76370200-1411795485_thumb.jpg

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări