Vizitator Robert Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Am si eu o problema cu Eagle-ul ... Vreau sa fac un PCB ( de fapt vreau sa il copiez pe cel din datasheet-ul unui amplificator audio cu TDA) si nu reusesc sa fac traseele de masa. Vreau sa am masa pe toata suprafata placii cu o distanta de 1mm intre celelalte trasee si paduri. Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Desenezi un poligon pe conturul placii si il denumesti GND.Distantele le stabilesti in DRC, Clearance si Distance. Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Am incercat si asa dar se pastreaza distanta si fata de masa pe care am desenat-o anterior. Link spre comentariu
Vizitator byteworks Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 Asta se intimpla daca poligonul si GND nu au acelasi nume.Crede-ma ca functioneaza. Link spre comentariu
Incepator Postat Noiembrie 20, 2004 Partajează Postat Noiembrie 20, 2004 selectezi din bara din stanga butonul NAME si ii dai un nume la poligon ,apoi apesi iar pe NAME si dai acelasi nume la traseul de masa al tau :wink: Link spre comentariu
Vizitator Robert Postat Noiembrie 21, 2004 Partajează Postat Noiembrie 21, 2004 Am reusit. Va multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum