Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ericsson t28s

ghimpe--

Postări Recomandate

Are cineva idee cum se desface telefonul asta ca nu vad nici urma de surubel :rolleyes: Problema este ca nu mai sta clapa inchisa si vreau sa ajung la mecanismul care o tine inchisa...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ghimpe--

3

• cniky

1

• dragostalpau

1

Top autori în acest subiect

carcasa e din 2 jumatati care se imbina intre ele prin niste cleme, eu desfaceam cu niste bucati taiate dintr-un plastic de la cartelele telefonice, care se bagau pe lateralele telefonului

Link spre comentariu

ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service :)

Link spre comentariu

ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service :)

Multumesc mult pentru sfat desi a venit un pic mai tarziu :d Norocul meu a fost ca intre procesor si lipici era o hartie, defapt erau vre-o 3 cipuri lipite astfel. Nu stiu daca asa e din fabrica sau a mai fost reparat de cineva care i-a pus acele hartiute, dar e bine ca am avut noroc :supz:
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări