ghimpe-- Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Are cineva idee cum se desface telefonul asta ca nu vad nici urma de surubel :rolleyes: Problema este ca nu mai sta clapa inchisa si vreau sa ajung la mecanismul care o tine inchisa... Link spre comentariu
dragostalpau Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 carcasa e din 2 jumatati care se imbina intre ele prin niste cleme, eu desfaceam cu niste bucati taiate dintr-un plastic de la cartelele telefonice, care se bagau pe lateralele telefonului Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2006 A mers, merci :bere: Link spre comentariu
cniky Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service Link spre comentariu
ghimpe-- Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 ai grija ca procesorul e prins cu adeziv de carcasa din spate, la dezlipire ai sanse destul de mari sa se fisureze bilele de sub el. Trebuie incalzita acea regiune putin cu aer cald ( discret doar ) , cat sa se dezlipeasca usor acel adeziv. Inca odata iti recomand un service Multumesc mult pentru sfat desi a venit un pic mai tarziu Norocul meu a fost ca intre procesor si lipici era o hartie, defapt erau vre-o 3 cipuri lipite astfel. Nu stiu daca asa e din fabrica sau a mai fost reparat de cineva care i-a pus acele hartiute, dar e bine ca am avut noroc :supz: Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum