ruscanusorin Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Pe acest modul notat cu T105 94-v0 am gasit 4 rezistente arse si nu se mai cunosc culorile inelelor. Este vorba de R50-R58-R16 si R17.De asemenea electroliticul C17 explodat. Va rog, poate are cineva un astfel de modul, sa-mi spuna si mie valorile componentelor enumerate mai sus.Va multumesc. Link spre comentariu
gymy Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 Pune si tu o poza cu modulul si una cu zona de pe modul care te intereseaza. Link spre comentariu
alex_serv57 Postat Octombrie 2, 2014 Partajează Postat Octombrie 2, 2014 rezistentele sunt langa triacurile electrovalvelor ? Link spre comentariu
ruscanusorin Postat Octombrie 6, 2014 Autor Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Va multumesc pentru intentia de a ma ajuta, dar intre timp le-am gasit valorile pe un forum polonez, am inlocuit componentele, dar nu a scapat controlerul SC541552CP. Acum incerc sa caut un modul functional, dar nu am gasit inca. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum