SASSU Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Salutare la toata lumea, am o intrebare pentru baietii care se pricep cu acest soft numit, "Android" imi trebuie un program cu care sa pot copia androidul din tableta si telefon ,sal pun inapoi in caz ca se strica, ce program imi recomandati ? Multumesc anticipat. Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 eu folosesc TWRP. necestia ca telefonul sa fie rootat Link spre comentariu
SASSU Postat Septembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2014 pai da si cum pot sa fac astsa pe tableta si pe telefon ? Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 (editat) ce tip de tableta e , ce tip de telefon exista si riscuri , poti sa iti busesti dispozitivul (mie nu mi s-a intamplat) Editat Septembrie 26, 2014 de adicontakt Link spre comentariu
SASSU Postat Septembrie 26, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 26, 2014 tableta este voninio si tel huawei,dar nu se face la fel la toate? Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 4, 2014 Partajează Postat Octombrie 4, 2014 root are difera de la model la model Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum