wiz26 Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Salut, am reusit sa termin boxele mele cu HP12S si PST-888.Dati si voi cu parerea va rog frumos. Link spre comentariu
MARLANU Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 frumos,cum suna?,cati litri au incintele? Link spre comentariu
wiz26 Postat Decembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Nu am dat inca in ele serios.Doar vreo 60-70W.In camera suna foarte bine, se simte insa lipsa de subbas.Mediile suna placut.PST-888 rupe urechile.Cand o sa am timp o sa le ascult cu un amplif serios + un sub, dar cred ca vor face treaba buna. Link spre comentariu
neinvins Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 cat te-au costat cu totul? ma refer inclusiv la filtre, mocheta, conectori, difuzoare? Link spre comentariu
Vizitator alinezzou Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 frumos...ma bate si pe mine gandul sa-mi i-au niste PST-uri :weedman: Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Trebuie sa fie o greseala in proiectu ala. F3-u ala e urat rau acolo si nu este grafic cu raspunsul in frecventa sa intelegem si noi mai bine.Nu poti avea subbass din HP12S in fullrange.Arata demential PST-urile alea, dar... mocheta aia strica tot :(o ultima intrebare... poate raspunde nexus ca el a facut proiectele: de ce incinta e mai mare in volum decat cea recomandata pentru folosirea impreuna cu PHT? Link spre comentariu
wiz26 Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Trebuie sa fie o greseala in proiectu ala. F3-u ala e urat rau acolo si nu este grafic cu raspunsul in frecventa sa intelegem si noi mai bine.Nu poti avea subbass din HP12S in fullrange.Arata demential PST-urile alea, dar... mocheta aia strica tot :(Da, este o greseala, F3 este pe la 50Hz aproximativ.Nu ma asteptam sa am subbas, am vrut doar sa precizez asa, ca sa se stie sigur .Mocheta nu srica chiar tot dupa parerea mea, este cel mai bun raport pret/calitate/rezistenta/meserie executant . Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 o ultima intrebare... poate raspunde nexus ca el a facut proiectele: de ce incinta e mai mare in volum decat cea recomandata pentru folosirea impreuna cu PHT?nu exista un volum standard, pur si simplu cu volumul acela am simulat cand am proiectat incinta.daca diferenta e pe inaltime, atunci inseamna ca a fost luata in calcul inaltimea PST-ului care este mai mare decat cea a PHT-ului Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum