Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Amplificator chitara cu 6P14EV 18W PP

Max Id

Postări Recomandate

Vizitator viobio

Suna bine,trebuia sa faci o filmare si cu schema initiala ,auzeam si noi diferente intre schema finala(amplificator de chitara ) si o schema de "amplificator de chitara profesional" .

Editat de viobio
Link spre comentariu

Suna bine,trebuia sa faci o filmare si cu schema initiala ,auzeam si noi diferente intre schema finala(amplificator de chitara ) si o schema de "amplificator de chitara profesional" .

Sa stii ca imi pare rau ca nu am facut.......

Link spre comentariu
Vizitator viobio

Vrei sa faci ceva ce nu prea are nimeni??Fa un amp cu EL34 ,finalul clasa AB,bias automat,poate concepem o schema,pina pe 20 ianuarie sunt plecat din tara,vorbim cind ma intorc.

Link spre comentariu

Vrei sa faci ceva ce nu prea are nimeni??Fa un amp cu EL34 ,finalul clasa AB,bias automat,poate concepem o schema,pina pe 20 ianuarie sunt plecat din tara,vorbim cind ma intorc.

Am sa deschid un nou topic.    chiar asa am sa=l si numesc.   "Ceva ce nu are nimeni - full tube pt. chitara"   si de  o sa dureze un an constructia tot il fac!!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări