Rx-Tx Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Mi s-a parut interesant si poate cei pasionati de SDR sunt interesati sa afle/incerce asa ceva Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 (editat) Nu am avut rabdare sa ma uit la film, dar chestia merge si am testat-o acum un an. Este un site care supravegheaza traficul aerian si ei descriu cum se face. Personal am fost nevoit sa plasez stick-ul imediat langa antena (care la mine nu era adaptata, am folosit un J-pole pentru UHF) pentru a putea receptiona ceva. Evident USB-ul trebuia sa fie si el scurt, deci am pus un laptop in pod, sub acoperis. M-am jucat cu el veo saptamana, dar ulterior am demontat sandramaua. http://www.flightradar24.com/dvbt-stick Editat Septembrie 26, 2014 de Vizitator Link spre comentariu
Marele Savant Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Cu o sirma de circa un metru, in camera, la ultimul etaj dar cu acoperis de tabla, am receptionat si cite 8-10 avioane o data! Link spre comentariu
florinnn22 Postat Octombrie 5, 2014 Partajează Postat Octombrie 5, 2014 ati receptionat 8-10 avioane in modul adsb sau radiocomunicatiile intre avion si turn? eu am terminat echipamente de bord aeronave, profu de echipamente sa chinuit cu un astfel de stick sa receptioneze modul adsb si nu a reusit, in principiu din cauza sesnsibilitati scazute a rx dvbt , daca nu ma inseala memoria pe adsb avionul transmite coordonatele geografice si alti parametri de zbor precum si parametri tehnici pentru compania care il opereaza Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Am receptionat transponderele nu comunicatiile AM. Link spre comentariu
unuldinei Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Nu am avut rabdare sa ma uit la film, dar chestia merge si am testat-o acum un an. Este un site care supravegheaza traficul aerian si ei descriu cum se face. Personal am fost nevoit sa plasez stick-ul imediat langa antena (care la mine nu era adaptata, am folosit un J-pole pentru UHF) pentru a putea receptiona ceva. Evident USB-ul trebuia sa fie si el scurt, deci am pus un laptop in pod, sub acoperis. M-am jucat cu el veo saptamana, dar ulterior am demontat sandramaua. http://www.flightradar24.com/dvbt-stick Exista prelungitoare USB de 5metri, eu am folosit cu success si pentru USB wireless si pentru RTL28 . Din pacate nu am decat Sudul liber , problema e ca nu pot elibera portul 8080 ca sa poata merge aplicatia aia de virtual fly ( folosesc dump1090). Foarte interesant devine cand apar indicative necunoscute pentru flightradar24.com si cu viteze de peste 900km/h si altitudini mari 11 450 m . Nu mai tin minte tot indicativul dar era ceva cu 4K... sau J ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Pai eu eram convins ca sunt baietii de la baza militara de la Luna... Link spre comentariu
Marele Savant Postat Octombrie 6, 2014 Partajează Postat Octombrie 6, 2014 Cam orice avion de linie zboara cu 900+ Km/h. Si eu am receptionat mai multe indicative decit pe fl24 dar am pos-o pe seama faptului ca prin zona mea sigur nu este nici un receptor asa ca apar numai cele vazute din orasele vecine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum