NICA Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Va salut,intreb ce lac de protectie pentru lipituri as putea folosi si unde se gaseste? Trebuie sa acopar lipiturile de pe o placuta,placute care merg in strainatate si trebuie sa faca impresie buna.Credeti ca ar merge lac de unghii incolor,lac auto,pentru mobila ?Aceste lacuri au o rigiditate dielectrica mare? Exista in Timisoara o firma care acopera cu lac "conformer'',asa zic ei dar se usuca la ultraviolete...plus ca se procura greu. Ce sfat imi puteti da? Ce ati folosi care sa arate bine,sa fie rezistent si cu o rigiditate dielectrica cat mai mare? Va multumesc. Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 (editat) Pai cel mai recomandat e conformal coating si chiar daca e necesara o lampa UV, nu e asa de scumpa. Exista sprayuri conformal coating, am folosit si eu insa fara UV si a fost foarte ok.Din pacate nu mai stiu sa iti spun exact marca/model al spray ului, stiu doar ca erau importate direct de la furnizor de firma la care lucram. Sper sa nu se considere reclama http://ro.rsdelivers.com/product/rs/ertfcf250/rs-transparent-250ml-aerosol-conformal-coating-for-pcbs-polymer-50-to-125c/2513700.aspx Editat Septembrie 25, 2014 de Rx-Tx 1 Link spre comentariu
NICA Postat Septembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Multumesc de raspuns,ca sa nu fie considerata reclama trimiteti-mi pe pm de unde ati procurat acest spray. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum