Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Problema laptop:cand instalez driverul video ingheaza ..

dre

Postări Recomandate

Am un acer aspire 3002 wlmi cu placa video integrata sis m760x(sau cam asa ceva) .Sapt asta am avut o surpriza...cand il deschid tastatura touchpadul si butonul de stingere nu mai merg...procesorul e utilizat 100% .cand adaptez mouseul pe usb acesta merge dar restul nu .Dupa ce i-am dezinstalat placa video isi revine ,merge tot.In safemode merge bine.Am incercat si cu alt sistem de operare ,instalare pe curat,drivere de pe situl oficial, degeaba.De la ce ar putea fi ?Ma gandesc la ram sau la placa video dar sper sa nu fie hardware.Astept sugestii si idei.Am avut si mufa de la mouseul usb stricata si trebuia sa misc de ea ca sa mearga.E probabil sa se strice daca se atingeau firele acestuia?ps:i-am sters o partitie ascunsa acum vreo 6 luni dar nu cred ca are treaba.Problema a inceput saptamana asta.Precizez ca intre timp nu si-a luat nici o busitura,l-am desfacut am scos ramul l-am bagat la loc,am crezut ca e de la el dar nu. Fara driverul video instalat merge okAstept sugestii de la cei mai experimentati.Va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dre

2

Top autori în acest subiect

• dre

dre 2 postări

Se pare ca problema era de la acumulator...fara el merge perfect.Acum nu stiu daca e acumulatorul de vina sau circuitul de incarcare a acestuia.(ma gandesc sa nu fie vreo dioda arsa ceva,cand bag alimentarea in priza face o flama de fiecare data si pocneste,dehh ...instalatie electrica de camin)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări