mercenarx Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) salutare! procesorul din titlu ,stie cineva daca poate fi inlocuit cu altceva?(ma refer la alta terminatie, de exemplu mep caci pe asta il am) thx? Editat Septembrie 24, 2014 de mercenarx Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) pune un soclu,cele cu mxx ar trebui sa fie intersanjabile,dar sa ai pregatit si un dump pentru orice eventualitate si telecomanda care merge pe mep(n18) Editat Septembrie 24, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
mercenarx Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 ok,am sa incerc asa .. nu stiam ca cele care incep cu m se pot schimba intre ele (sau , ma rog, unele) este pentru un tv keymat Link spre comentariu
mariancalinescu Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 Procesorul ST92195C7B1/MRP este echivalent cu ST92195C7B1/MTO; nu poate fi inlocuit cu ST..../MCM,MBF,MTH-Foresee (TV2k si altele din aceeasi familie) si nici cu ST.../MSI-11AK30,deci regula ca cele cu terminatie MXX sunt echivalente este falsa. Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 (editat) ar trebui sa fie intersanjabile,dar sa ai pregatit si un dump si telecomanda care merge in aceasta configuratie am modificat si merge,doar sa nu fie variante diferite mono/stereo,txt/notxt Editat Septembrie 25, 2014 de palcu ion Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum