trasorv Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Salut , de curand am imbinat doua tevi pvc cu Codez dar din neatentie mi-am patat pantalonii si nu stiu cu ce sa scot (dizolv) pata . Stie careva cu ce solutie se scot petele de Codez ? Link spre comentariu
Nostalgic Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Poţi încerca să dizolvi codezul cu diluant de vopsele pe bază de ulei, cu acetonă sau tiner.Dacă nu se dizolvă cu aceste substanţe nu cred că se mai poate cu altceva. Link spre comentariu
Fulgerik Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 CODEZ este un adeziv special pentru PVC care are in compozitie Ciclohexanona. Nu cred ca vei reusi sa scoti pata fara a ramane urme. Ciclohexanona se gaseste foarte greu si nu cred ca va avea rezultate . Poate sa incerci prin frecare, adezivul este casant si poate prin faramitare se mai reduce. Pentru rezultate cat mai bune trebuie lucrat la temperatura cat mai mica pentru ca adezivul sa devina casant. Link spre comentariu
trasorv Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Am reusit sa reduc vizibilitatea petei cam cu 80% dupa ce am frecat insistent cu acetona , cineva imi spunea ca toluenul ar fi cel mai bun apoi tinerul si apoi acetona care ar fi mult mai slaba ca celelalte. Ce parere aveti ? Editat Septembrie 24, 2014 de trasorv Link spre comentariu
Taraxacus Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 Cel mai bun este dicloretanul, mai poti incerca cu cloroform sau tetraclorura de carbon. Cam greu de procurat solventii astia insa dau rezultate bune atentie ca sunt cam toxici, mananca ficatul.... Link spre comentariu
adicontakt Postat Octombrie 30, 2014 Partajează Postat Octombrie 30, 2014 zeama de foarfeca Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum