ArnautuIonut Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Am vazut ca baietii de la Kon au un tester pt telecomenzi chinezesc care atunci cand apesi orice tasta de pe telecomanda pe care vrei sa o testezi apare un cod pe tester .Acest tester este bun pentru a afla compatibilitatea intre telecomenzi si este foarte util magazinelor care vand telecomenzi .Ma intereseaza daca vinde sau daca construieste cineva asa ceva . Link spre comentariu
sofian Postat Decembrie 13, 2006 Partajează Postat Decembrie 13, 2006 da se poate faceun pont tipul este chiar din mangalia daca nu ma insel Link spre comentariu
ArnautuIonut Postat Decembrie 13, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 13, 2006 Tipul din Mangalia (daca este acelasi )imi este foarte bun prieten , problema este ca in UC trebuie implementate mai multe protocoale si oricum nu imi dadea acelasi cod la orice tasta apasata .Poate gasesc pe undeva de cumparat :( Link spre comentariu
one Postat Decembrie 26, 2006 Partajează Postat Decembrie 26, 2006 Nu cred ca trebuie implementate mai multe protocoale. Pur si simplu, cred ca esantioneaza semnalul si apoi genereaza un cod. Important este ca la acelasi semnal, sa genereze acelasi cod :rock: E asemanator cu circuitul acela de telecomanda pt. PC, numai ca in acest caz interpretarea se face software. Link spre comentariu
ArnautuIonut Postat Decembrie 26, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 26, 2006 stii cumva un program sau un device care face asa ceva ?????? Link spre comentariu
one Postat Decembrie 27, 2006 Partajează Postat Decembrie 27, 2006 Winlirc.Cauta pe net "infrared PC remote control" Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum