Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

C & ESR cu analizor + LCFP de la miron63

elman

Postări Recomandate

• 1 lună mai târziu...

Buna ziua,

Multumesc pentru raspuns.

Am gasit dar este V2. N-am gasit V3.

Dumneavoastra ati publicat aici dar nu mai sunt disponibile fisierele, un cablaj la care unele componente le-ati folosit DIP si nu SMD. Este posibil sa-l primesc de la dumneavoastra?

Pe de alta parte, profit de ocazie sa intreb despre un alt proiect facut de dumneavoastra, este vorba de ESR metrul cu PIC16F873A sau PIC16F876A. Proiect care a fost construit si cu PIC16F877. As vrea sa fac cu 877 (am doua bucati 877). Din pacate, n-am gasit HEX-ul pentru 877. Ati putea sa ma ajutati si cu acest fisier?

Va multumesc.

Link spre comentariu
Acum 16 ore, Zoltanh a spus:

Multumesc mult pentru ajutor si timp.

Insa, am pregatit hardware-ul (componente) pentru varianta de cablaj care a fost incarcata aici - GeoMar - https://www.elforum.info/topic/45945-proiectul-meu-esr_capacimetru/page/4/#comments

Deci, as avea nevoie de HEX-ul pentru acesta. Poate il mai are cineva.

Multumesc.

Hai  ca am cautat prin PC si ai noroc ca a "scapat" acest hex de codarea unui virus care mi-a codat destule fisiere.

Il poti descarca din link, am urcat o arhiva cu hex, cablaj si pozele din topic ca sa nu se mai piarda de pe forum.

http://www.mediafire.com/file/wd06f3z9bjo1rno/ESR+16F877.rar/file

Editat de GeoMar
Link spre comentariu
Acum 2 minute, Zoltanh a spus:

Ah, super!!! Multumesc mult si raman indatorat.

Ramai indatorat cu postarea unor fotografii in topicul dedicat, ale montajului realizat de tine.

In rest ... numai bine si succes.

Editat de GeoMar
Link spre comentariu
  • 4 săptămâni mai târziu...

Acum am terminat si eu al 2 lea esr metru v3 si vreau sa zic ca pe departe este cel mai bun si stabil esr/analizor.Am folosit componente de precizie cu tolerante stanse 0,1% si tot ce inseamna Ci:  Texax Instruments si ST,calibrat corespunzator acesta din urma devenind o unealta indispensabila,primul esr facut cu 16f876A este pistol cu apa pe langa acesta,maxima deviatie este de +/- 1 mohm.

20201206_194812.jpg

20201208_192412.jpg

20201208_192422.jpg

Editat de diff
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări