Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

C & ESR cu analizor + LCFP de la miron63

elman

Postări Recomandate

Bun iar diodele din microprocesor fac ele treaba asa nu mai are rost sa mai punem inca un rand de diode ! Apreciez si filmul a iesit perfect ! Va vine sa credeti astept de o saptamana piese de la adelaida si inca nu au ajuns iar cei din polonia in 2 zile mi-au adus microprocesorul pic16f886 smd si tranzistorul bf998 smd :d

A fost ultima oara cand am mai dat comanda la olteni !

https://drive.google.com/drive/folders/0B_Kj3mxsubKOTkg5SkFsTXlqTUE?usp=sharing si linkul cu modificarile aduse

Editat de djasu82
Link spre comentariu
  • 2 luni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
  • 3 săptămâni mai târziu...
  • 2 săptămâni mai târziu...
Vizitator andyred

Mi s-a cerut sa postez cablajul. Cine doreste PCB-ul pentru a-si construi aparatul, sa-mi lase un mesaj cu adresa de email si il ofer cu placere.

@elman, din nu stiu ce motiv vad ca nu iti pot trimite pm. poti te rog sa imi trimiti pcb-ul pe [email protected]

Editat de andyred
Link spre comentariu

E o eroare de masura, am observat si eu ca da valoare negativa la unele din infasurarile secundare ce au inductante mai mici. Frecventa oscilatorului ar trebui sa aiba valoare maxima cu sondele in scurt. Orice inductanta inseriata cu inductanta oscilatorului ar trebui sa scada frecventa de oscilatie. Totusi aici nu se intampla asa. frecventa oscilatorului, cu sondele in scurt, este in jur de 700kHz, la o indicatie de -15uH, frecventa de oscilatie era in jur de 3,5MHz. Probabil din cauza inor cuplaje parazite din traf, se creeaza o oscilatie cu frecventa superioara. Cand o sa am timp o sa pun osciloscopul sa vad ce se intampla (sunt una sau mai multe frecvente de oscilatie sau aparatul citeste o armonica)???????????.

P.S. Cat ma-m uitat eu pe forumul rusilor, nu am vazut expusa aceasta problema.

Editat de elman
Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări