Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

placa centrala termica hermann

crmn1

Postări Recomandate

buna ziua tuturor.am o problema cu o placa electronica honeywell type smrot01  care a venit la reparat cu circuitul fsd210 ars(plesnit sarita carcasa).acum problema este ca la unele placi scapa trafo choper intreg iar la altele nu. as dori daca ma poate ajuta cineva cu acest trafulet care este marcat cu 101x0740 sau 101x0737. in cazul in care are cineva placa in fata rog o masuratoare intre pinii 7si 8 la ci  fsd210 ptr ca nici  nu am avut curiozitatea sa masor unul bun .la un traf ars rezistenta masurata este aprox 3 -7 ohmi multumesc anticipat celor care ma pot ajuta

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• crmn1

3

• gabiunu

2

• validae

1

Top autori în acest subiect

Cel mai bine ai înlocui acea sursă cu FSD cu un alimentator clasic cu transformator și stabilizare liniară sau comutație. E cea mai fiabilă opțiune, s-a mai discutat și la alte centrale cu aceeași problemă.Pentru un depanator autorizat este o improvizație, în realitate este ceva foarte fiabil. Producătorii de centrale nu fac aceste plăci să țină foarte mult, din considerente economice (trebuie să mai aibă și service-ul de lucru, nu ?). Apoi, dacă ar ține prea mult, nu ar mai avea așa vânzare la cele noi  :rade:

Editat de validae
Link spre comentariu
  • 3 luni mai târziu...

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări