CBI Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Dar ce are America Dle Mateescu de nu va place :smt005 ca eu de-abia astept sa ma duc(nu chiar oriunde bineinteles),chiar maine as pleca daca as avea ocazia,ce vedeti asa de interesant la tara asta?Scuze pt offtopic Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 Dar ce are America Dle Mateescu de nu va place :smt005 ca eu de-abia astept sa ma duc(nu chiar oriunde bineinteles),chiar maine as pleca daca as avea ocazia,ce vedeti asa de interesant la tara asta?Scuze pt offtopicMie greu sa-ti explic de ce nu as pleca intr-o tara fara istorie, traditii si cultura, inschimb e mult mai usor sa-ti explic de ce e interesanta tara asta: trecand peste toate cele, mai are un numar impresionant de prosti cu scantei care ii dau o savoare nemaintalnita pe fata Pamantului.Poate o sa avem si ocazia sa ne cunoastem si iti explic pe larg. Link spre comentariu
VTP Postat Ianuarie 16, 2007 Partajează Postat Ianuarie 16, 2007 De la Unitra 75 pana lw WN-15S cu PAD52s e cale lungaaa :smt003Observ ca multi de pe forum construesc incinte cu woofer f.mare (>8") si cuplat cu un driver oarecare. Dupa care isi lauda marfa ca o realizare nemaivazuta. Poate ar trebui sa reamintesc faptul ca aceasta solutie este pentru sonorizari, nu pentru HI FI! Pentru o functionare corecta nu se admite ca wooferul sa depaseasca 8" la o incinta pe 2 cai! Altfel, problemele care apar in preajma frecventei de taiere sunt decompensate!. Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Intr-adevar, boxele sunt mai mult pt sonorizari, dar eu le folosesc si la auditii. Imi palce sunetul lor, este relativ echilibrat, cu mediile un pic in fata ( cum imi palce mie ). Si boxele nu sunt facute de mine, si nu le laud ca o realizare nevmaivazuta. Pur si simplu, comaparativ cu acele unitre, acestea imi plac mult mai mult. Poate suna, si sigur suna foarte subiectiv, dar pana la urma mie trebuie sa-mi placa cum suna boxa, nu altcuiva. Deci e o chestiune de gusturi. Link spre comentariu
neinvins Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 snake .. valabil doar pe partea de auditii acasa .. la sonorizari trebuie sa placa tuturor :rolleyes: si asta este destul de greu Link spre comentariu
radue Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 Acolo nu prea le bag...dar ai dreptate :DDar totusi aoclo intervin reglajele, care se fac in functie de fiecare "mediu" in care ai boxele.Oricum, nu exista sonorizare la care sa le placa tuturor cum suna boxele. :smt003 Link spre comentariu
Murcielad Postat Ianuarie 17, 2007 Partajează Postat Ianuarie 17, 2007 si eu am avut si inca mai am o pereche de unitre de 140W ... sunt boxele tatalui meu ... sincer nu imi plac la sunet in schimb chiar imi plac foarte mult la aspect :axe: nu prea imi plac boxele tip coloana ... desi din astea am eu :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum