Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Ce parere aveti fratilor de incintele UNITRA? >100W

Vizitator btecus

Postări Recomandate

Dar ce are America Dle Mateescu de nu va place :smt005 ca eu de-abia astept sa ma duc(nu chiar oriunde bineinteles),chiar maine as pleca daca as avea ocazia,ce vedeti asa de interesant la tara asta?Scuze pt offtopic

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 21
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• radue

6

• VTP

3

• CBI

3

• adircf

1

Top autori în acest subiect

Dar ce are America Dle Mateescu de nu va place :smt005 ca eu de-abia astept sa ma duc(nu chiar oriunde bineinteles),chiar maine as pleca daca as avea ocazia,ce vedeti asa de interesant la tara asta?Scuze pt offtopic

Mie greu sa-ti explic de ce nu as pleca intr-o tara fara istorie, traditii si cultura, inschimb e mult mai usor sa-ti explic de ce e interesanta tara asta: trecand peste toate cele, mai are un numar impresionant de prosti cu scantei care ii dau o savoare nemaintalnita pe fata Pamantului.Poate o sa avem si ocazia sa ne cunoastem si iti explic pe larg.
Link spre comentariu

De la Unitra 75 pana lw WN-15S cu PAD52s e cale lungaaa :smt003

Observ ca multi de pe forum construesc incinte cu woofer f.mare (>8") si cuplat cu un driver oarecare. Dupa care isi lauda marfa ca o realizare nemaivazuta. Poate ar trebui sa reamintesc faptul ca aceasta solutie este pentru sonorizari, nu pentru HI FI! Pentru o functionare corecta nu se admite ca wooferul sa depaseasca 8" la o incinta pe 2 cai! Altfel, problemele care apar in preajma frecventei de taiere sunt decompensate!.
Link spre comentariu

Intr-adevar, boxele sunt mai mult pt sonorizari, dar eu le folosesc si la auditii. Imi palce sunetul lor, este relativ echilibrat, cu mediile un pic in fata ( cum imi palce mie ).

Si boxele nu sunt facute de mine, si nu le laud ca o realizare nevmaivazuta. Pur si simplu, comaparativ cu acele unitre, acestea imi plac mult mai mult.

Poate suna, si sigur suna foarte subiectiv, dar pana la urma mie trebuie sa-mi placa cum suna boxa, nu altcuiva. Deci e o chestiune de gusturi.

Link spre comentariu

Acolo nu prea le bag...dar ai dreptate :DDar totusi aoclo intervin reglajele, care se fac in functie de fiecare "mediu" in care ai boxele.Oricum, nu exista sonorizare la care sa le placa tuturor cum suna boxele. :smt003

Link spre comentariu

si eu am avut si inca mai am o pereche de unitre de 140W ... sunt boxele tatalui meu ... sincer nu imi plac la sunet in schimb chiar imi plac foarte mult la aspect :axe: nu prea imi plac boxele tip coloana ... desi din astea am eu :smt003

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări