tinel Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Am cumparat online un tel. samsung c3780. Tel. parea sa functioneze normal , pana l-am pus la incarcat . Nu a inceput incarcarea ,nici macar nu a detectat incarcatorul. Cu un alt incarcator de alta marca a facut la fel. L-am lasat peste noapte cuplat cu incarcatoru lui ...nimic ! Dupa ce l-am conectat la laptop cu cablu de date a inceput incarcarea atat de la laptop cat si cu cele 2 incarcatoare , si pare sa se incarce normal. Probabila avut o problema de soft... Intrebare : Credeti ca ar fi posibil sa mai apara pb. de acest fel in viitor ? Ar trebui sa-l schimb sau sa ma orientez spre alt telefon , eventual alta marca ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Bateria în ce stare este ? Câte zile ține în st-by (fără convorbire sau trafic date, jocuri) ? Dacă e uzată și se descarcă rapid, problema poate fi cauzată de ea, ajunge rapid la pragul de 3V la care de obicei telefoanele nu prea mai inițiază încărcarea (din motive de protecție a circuitului de încărcare). Când (și dacă) mai face așa, scoate bateria și măsoară-i tensiunea.Dacă e aproape de 3V sau puțin sub, e dusă.Asta se poate întâmpla și cu una bună, dacă telefonul este păstrat nefolosit mult timp cu bateria în el. Link spre comentariu
tinel Postat Septembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Telefonul l-am cumparat joi , e nou , desi anul lansarii e 2012. Probabil de asta o fi avand pb cu bateria..Cand l-am pus in functiune bateria indica 2 liniute din 5.Dupa 3 zile ,cand a ajuns la o liniuta ,l-am pus la incarcat, si atunci am vazut problema...bateria pare sa tina ... Mai pare sa aiba pb si cu castile handsfree ,adica nu recunoaste nici un fel de casca jack cu 4 contacte, cand le bag in mufa si apas butonul de apel sau de volum ,imi apeleaza ultimul numar format dupa vreo 5 secunde care il inchide . Cred ca-i o pb de soft... Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Asta se întâmplă din păcate când cumperi de la necunoscuți, mai iei și țepe. Am luat și eu un telefon de pe net, se oprea singur din când în când.L-am dat pentru piese Link spre comentariu
tinel Postat Septembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Telefonul a fost sigilat , cumparat de la un magazin online. Are factura , garantie...dar nu stiu daca as putea invoca defectele mentionate ca sa le cer sa mi-l schimbe...L-as pastra pt ca functioneaza bine , dar daca-l apuca iar pandaliile ? Link spre comentariu
validae Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Dacă l-ai luat cu acte în regulă, și invoci defecte de soft, vei sta săptămâni întregi cu el trimis pe la reprezentanțe și în final probabil că nu vei scăpa de probleme. Credeam că l-ai luat de ocazie. Dar la banii pe care i-ai dat pe el, eu unul nu i-aș lăsa așa ușor.Din păcate cu cât se complică telefoanele cu tot mai multe funcții, cu atât sunt mai vulnerabile la anomalii de soft și nu numai Link spre comentariu
jonny_ryc Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 posibil contact imperfect la mufa de icarcare, daca este mini usb am mai intalnit cazuri care din fabrica aveau micro fisuri la unul din conctactele mufei! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum