catalin004 Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 Am incercat fara celelalte culori si la fel...parca ar fi intrerupt definitiv.... Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 13, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 13, 2017 Astept parerea dlui dan cod...am gasit de vanzare un muter bmr25....pot sa reconditionez catozii cu acest echipament?sau nu ?multumesc ps: am vazut ca el are.... Link spre comentariu
dan cod Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Eu am mutter BMR95 care este super ok. Nu cunosc BMR25 dar aparatele mutter sunt calitate. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Februarie 13, 2017 Partajează Postat Februarie 13, 2017 Decit sa dai atitea bani pe https://www.okazii.ro/aparat-regenerator-tub-cinescop-muter-bmr-95-a129862518 acesta mai bine investesti inalte scule ca CRT-urile vor disparea si vor ramine istorie peste 2 ani , si chiar daca il regenerezi nu va tine mai mult de 6 luni si nu vei scoate bani nici pe acest generator , daca il aveai acum 10ani in urma da atunci isi scotea bani multi si indesati dar acum nu se mai merita Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 14, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 14, 2017 Am inteles...deci mai bine renunt...mai bine imi iau un tester de LCD-uri.... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum