catalin004 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Nu pusesesi silicon? inca nu...am asteptat mai multe pareri...am incercat doar cu vaselina dar tot descarca Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) inca nu...am asteptat mai multe pareri...am incercat doar cu vaselina dar tot descarca La aceste tuburi vechi si compromise timpul de uscare este scurt , incearca cu un freon (uscator de par) sal usuci si se remediaza sunt sigur succes Editat Decembrie 28, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Deci dupa ce am vorbit cu dvs, am curatat cu alcool tehnic, apoi am dat cu suflanta de la aerul cald si pe pipa si pe tub, apoi vaselina apoi am mufat pipa pe tub.....are o descarcare usoara, se aude un ticaitt usor, daca este in regula il las si asa...tubul a mai fost schimbat de mine cu ceva ani in urma, dar cel vechi era obosit....acesta merge super Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Deci dupa ce am vorbit cu dvs, am curatat cu alcool tehnic, apoi am dat cu suflanta de la aerul cald si pe pipa si pe tub, apoi vaselina apoi am mufat pipa pe tub.....are o descarcare usoara, se aude un ticaitt usor, daca este in regula il las si asa...tubul a mai fost schimbat de mine cu ceva ani in urma, dar cel vechi era obosit....acesta merge super Atunci este ok dar ai grija cum il ia clientul de la tine si daca il baga direct in priza acasa , sar putea sa ai probleme , eu doar te am atentionat ca citi ani am de lucru stiu foarte bine , sa nu te trezesti cu clientul inapoi intro ora sa spuna ca nui merge tv-ul eu sunt patit in atitea ani de experienta , dar eu sper sa fie ok cit si pentru tine cit si pentru client ca doar toti avem un singur tata ceresc , tote cele bune va doresc Editat Decembrie 28, 2016 de Harhas Florin Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Adica il pot lasa asa?Dupa 10-25 minute nu se mai aude acel pocanit usor.... Cand le dau televizoarele ii atentionez sa nu le bage in priza cel putin 2 ore. Sarbatori fericite.Stima Editat Decembrie 28, 2016 de catalin004 Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Eu zona aia care este conturnata pe tub o curatam cu hartie abraziva sa dispara canalul ala de acolo. Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Pai eu ce spusei la #39 ? 1.Se curata bine suprafetele de contact pentru aderenta completa; Editat Decembrie 28, 2016 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Nu stiu............. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Fiecare dintre noi stim ca inainte trebuie curatata suprafata inainte de a aplica metoda de reparare ,sbatori fericite va dorest tuturor colegilor de pe aceste forum Doamne ajuta Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 28, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Nu prea intelesei...deja o mazgalisem cu "lubrifiant"....acum mai intreb o data....il las asa?sau??//// Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 (editat) Dacă tot sfârâie nu-l lăsa așa că-ți vine înapoi.Curăță vaselina cu diluant/acetonă sau ce ai acolo,și pui silicon transparent.Aplici bine siliconul pe tub circular față de gaura-conector și aplici ventuza,apoi presezi ușor circular. Editat Decembrie 28, 2016 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
leoncris Postat Decembrie 28, 2016 Partajează Postat Decembrie 28, 2016 Da , neaparat ... circular ! Link spre comentariu
catalin004 Postat Decembrie 29, 2016 Autor Partajează Postat Decembrie 29, 2016 Am dat 2 straturi circulare de silicon-transparent ca de-asta am avut....unul inainte de acele fisuri-zgarieturi (am incercat cu jmirghel dar nu s-au luat in totalitate), si unul dupa ele, chiar si pe exteriorul pipei...nu mai pacane, nu se mai aude nimic...multumiri Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 Salutare...o alta problema , la un alt tub.... A, o chinezarie, care nu mai are culoarea rosu...am crezut ca este din finali, dar nu este asa...cand pun catodul la masa nu face nimic tv-ul...ar fi trebuit sa apara pe ecran rosu puternic pe tot ecranul...se mai poate face ceva? Link spre comentariu
catalin004 Postat Februarie 12, 2017 Autor Partajează Postat Februarie 12, 2017 Deci ma rezum la schimbatul tubului....paraca era ceva, citisem mai demult ...se decarca un condensator de 100uF/400v, intre masa si catod...nu mai stiu sigur Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum