Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Regenerator de tuburi TV?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• catalin004

18

• dan cod

10

• Florinel TV

6

• miron1947

5

Top autori în acest subiect

Imagini postate

inca nu...am asteptat mai multe pareri...am incercat doar cu vaselina dar tot descarca

La aceste tuburi vechi si compromise timpul de uscare este scurt , incearca cu un freon (uscator de par) sal usuci si se remediaza sunt sigur succes

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Deci dupa ce am vorbit cu dvs, am curatat cu alcool tehnic, apoi am dat cu suflanta de la aerul cald si pe pipa si pe tub, apoi vaselina apoi am mufat pipa pe tub.....are o descarcare usoara, se aude un ticaitt usor, daca este in regula il las si asa...tubul a mai fost schimbat de mine cu ceva ani in urma, dar cel vechi era obosit....acesta merge super

Link spre comentariu

Deci dupa ce am vorbit cu dvs, am curatat cu alcool tehnic, apoi am dat cu suflanta de la aerul cald si pe pipa si pe tub, apoi vaselina apoi am mufat pipa pe tub.....are o descarcare usoara, se aude un ticaitt usor, daca este in regula il las si asa...tubul a mai fost schimbat de mine cu ceva ani in urma, dar cel vechi era obosit....acesta merge super

Atunci este ok dar ai grija cum il ia clientul de la tine si daca il baga direct in priza acasa , sar putea sa ai probleme , eu doar te am atentionat ca citi ani am de lucru stiu foarte bine , sa nu te trezesti cu clientul inapoi intro ora sa spuna ca nui merge tv-ul eu sunt patit in atitea ani de experienta , dar eu sper sa fie ok cit si pentru tine cit si pentru client ca doar toti avem un singur tata ceresc , tote cele bune va doresc

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Adica il pot lasa asa?Dupa 10-25 minute nu se mai aude acel pocanit usor....

Cand le dau televizoarele ii atentionez sa nu le bage in priza cel putin 2 ore. Sarbatori fericite.Stima

Editat de catalin004
Link spre comentariu

Fiecare dintre noi stim ca inainte trebuie curatata suprafata inainte de a aplica metoda de reparare ,sbatori fericite va dorest tuturor colegilor de pe aceste forum Doamne ajuta

Link spre comentariu

Dacă tot sfârâie nu-l lăsa așa că-ți vine înapoi.Curăță vaselina cu diluant/acetonă sau ce ai acolo,și pui silicon transparent.Aplici bine siliconul pe tub circular față de gaura-conector și aplici ventuza,apoi presezi ușor circular.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Am dat 2 straturi circulare de silicon-transparent ca de-asta am avut....unul inainte de acele fisuri-zgarieturi (am incercat cu jmirghel dar nu s-au luat in totalitate), si unul dupa ele, chiar si pe exteriorul pipei...nu mai pacane, nu se mai aude nimic...multumiri

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...

Salutare...o alta problema , la un alt tub....

A, o chinezarie, care nu mai are culoarea rosu...am crezut ca este din finali, dar nu este asa...cand pun catodul la masa nu face nimic tv-ul...ar fi trebuit sa apara pe ecran rosu puternic pe tot ecranul...se mai poate face ceva?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări