q_acdc Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Eu va contrazic in privintza regenerarii crt_urilor. @Dan Cod a zis o vorba mare...conteaza enorm cu ce aparat de masurat/regenerat dai in tub. Personal cred ca am cateva mii de tk regenerate in ultimii 20 ani si cu sistemele schimbate tot cam atatea. Cele care nu au mai fi putut fi regenerate au suferit implant de catozi si un nou getter sau le_am dat aer cand se strangeau prea multe.Tzin minte ca atunci cand ''m_am lasat de TV'' am aruncat peste 300 bucatzi complete,si cred ca erau in jur de 100 cu ESF_uri noi (Metz,Löewe,B&O). Subiectul asta a mai fost dezbatut aici pe forum iar cine e interesat poate aduna toate datele si apoi trage concluzia finala. Sa inteleg ca si Mutter-ul nu face minuni. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Minuni nu se fac dar diferențele sunt enorme cum bine s-a spus in comparațiile dinainte. Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Regenerarea e regenerare pana la urma orice aparat ai folosi , odata ce stratul emisiv s-a distrus ... nu mai merita in ziua de azi , oricum ce sa mai regenerezi , tuburi chinezesti care de noi unele se uzeaza intr-un an ? Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Sa stii ca si cele china merg dupa regenerare.Mutterul regeneraeaza controlat nu asa dand socuri aiurea.Cine nu are asa ceva e greu de inteles functionarea.Regenereaza -masoara emisia-iar regenereaza crescand tensiunea de filament asta totul automat avand in el un microcomputer.Cam asa arta schema si o poza cu el. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) stratul emisiv s-a distrus Eu stiam ca apare un strat de oxizi pe catod care reduce emisia, acest strat este indepartat de aceste dispozitive de regenerare. Editat Septembrie 24, 2014 de miron1947 Link spre comentariu
Depanatoru Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Si oxidul ala prin analogie ca rugina pe fier , nu inseamna ca se distruge metalul ? Fara sa ai acces fizic la suprafata metalului , poti spera ca se indeparteaza o parte prin regenerare dar nu e deloc garantat . Depinde de tub Eu nu contest ca regenerarea da rezultate cel putin pe moment in multe cazuri , ziceam de un tub care s-a uzat intr-un an , doi , daca cineva crede ca regenerarea o sa-l faca sa mearga mai mult de cateva luni maximum , inseamna ca crede in povesti ... sau ai ceva rezultate concrete care sa contrazica asta ? Mai au si altii ceva aparate , poate nu ca Mutterul tau , dar nu suntem toti niste carpaci care dam socuri la tuburi dupa o schema din Tehnium. Oricum demult nu mai fac asta , ori schimb tubul , ori adio , ar fi culmea sa mai umble dupa mine clienti nemultumiti ca nu a tinut un prapadit de tub in era LCD-urilor Editat Septembrie 24, 2014 de Depanatoru Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Am rezultate concrete de tuburi regenerate care merg de ani de zile.Eu nu am zis niciodata ca numai eu am aparate departe de mine asa ceva.Eu am spus ce am eu(am avut si din ala rusesc si e prastie pot spune clar asta)Iar cat despre carpaci sau alte cele nu stiu unde s-a spus in subiect de asa ceva. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Eu stiam ca apare un strat de oxizi pe catod care reduce emisia, acest strat este indepartat de aceste dispozitive de regenerare. Filamentul nu are un" cuvant" de spus? Editat Septembrie 24, 2014 de q_acdc Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Filamentul nu are un" cuvant" de spus? Daca se intreupe, are chiar ultimul cuvant. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Nu cumva filamentul in timp se micsoreaza diametrul ?(depunere de oxizi si de aici temperatura degajata are de suferit) Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Eu inca n-am auzit ca un tub electronic sa cedeze din cauza filamentului daca acesta nu este intreupt. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Nici eu si nu cred ca are vreo legatura cu uzura tubului. Link spre comentariu
leoncris Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) "Filamentul nu are un" cuvant" de spus?" Cred ca se refera la tensiunea de ... filament.Asta'i alta poveste. Editat Septembrie 24, 2014 de leoncris Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Atunci are cu cat e fortat mai tare(si multi fac asta)se reduce viata tubului. Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Exista vreo schema de regenerator?rog un link de la care ati si folosit asa ceva stima Pana la urna D-l a fost interesat de o schema, nu de aprecierile noastre despre metoda. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum