catalin004 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Exista vreo schema de regenerator?rog un link de la care ati si folosit asa ceva stima Link spre comentariu
miron1947 Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Una mai elaborata http://elektrotanya.com/files/forum/2012/07/A%20regenerator%20CRT.pdf si una mai simpla Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 21, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 21, 2014 banuiesc, virgula, ca trebuie la fiecare catod in parte....conteaza ca merge Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Un aparat de regenerat tuburi CRT promite rezultate pe durate scurte de viata,promisiunile unora care comercializeaza asemenea device-uri sunt vrajeli.Ce mai poti cere de la un tv care a functionat 15...20 ani,sau peste.Singura solutie viabila...este inlocuirea tubului uzat cu unul mai proaspat.Eu vorbesc din propria experienta,am regenerator de crt-uri,dar evit folosirea lui,rezultatele sunt bune dar pe perioada limitata. Daca cineva are alta parere referitor la ceea ce am postat...sa vina cu argumente in acest sens. Editat Septembrie 22, 2014 de nationalistu Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 @nationalistu , aveti dreptate , cel mai mult a tinut un tub dupa operatia de regenerare cam un an ...bine , vorbesc in cazul meu , poate altii au avut rezultate mai bune... Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Am spus clar...durata de viata a unui tub tv crt supus regenerarii e extrem de finita,mai ales la modelele exotice de tv-uri gen format ecran 16:9,etc.Nu mai vorbesc de tuburile fabricate de SONY unde nu am obtinut rezultate macar multumitoare,mai ales ca aveam un KV-1300...care a functionat pina la epuizarea tubului...orice metoda de regenerare a fost un fiasco.Rezultate bune am obtinut pe tuburile cu gat gros 36 mm diametru,dar atentionam clientul...ca minunea cu regeneratul,nu tine la infinit. Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Prima data spuneți ce regeneratoare ați folosit. Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Un traf cu secundar de 900-1100-1300V si secundar de filament...o rezistenta de limitare pe HT, un push-button solid...primarul era alimentat prin autotraf si aveam orice tensiune intre 600-1300V... Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Eu va contrazic in privintza regenerarii crt_urilor. @Dan Cod a zis o vorba mare...conteaza enorm cu ce aparat de masurat/regenerat dai in tub. Personal cred ca am cateva mii de tk regenerate in ultimii 20 ani si cu sistemele schimbate tot cam atatea. Cele care nu au mai fi putut fi regenerate au suferit implant de catozi si un nou getter sau le_am dat aer cand se strangeau prea multe.Tzin minte ca atunci cand ''m_am lasat de TV'' am aruncat peste 300 bucatzi complete,si cred ca erau in jur de 100 cu ESF_uri noi (Metz,Löewe,B&O). Subiectul asta a mai fost dezbatut aici pe forum iar cine e interesat poate aduna toate datele si apoi trage concluzia finala. Link spre comentariu
flomar60 Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Am asistat de doua ori la o regenerare cu un dispozitiv profesional , pe vremuri , in Craiova...dupa cativa ani TK-urile inca mai rezistau...o gramada de marci , aparatul ala...din pacate ,cand nu ai fonduri , te carpesti cum poti...iar rezultatele sunt pe masura...se intampla prin ' 92-' 93... Link spre comentariu
nationalistu Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Am folosit o perioada un aparat de regenerat tuburi de fabricatie sovietica.Indiferent de ce aparat se foloseste un tv care a functionat peste 15...20 ani,e demodat,mai ales daca a fost folosit intensiv.Nu am lucrat cu aparate profesionale dedicate...oricum crt-urile vor disparea din peisaj in viitorul nu prea indepartat.Una e sa cari un crt diagonala 72 cm...si alta e sa cari un tv led aceeasi diagonala.Nu mai zic de tv-urile sony care erau grele cu spume mai ales la diagonale mari. Link spre comentariu
catalin004 Postat Septembrie 23, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Bun....eu am renuntat deja la idee....credeam ca mai tin ceva ani stima Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Eu am Mutter BMR95 de care sunt foarte multumit.Cu al;ea rusesti e frectie la picior de lemn. Link spre comentariu
q_acdc Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 (editat) Care este diferenta?(cel rusesc si Mutter)Am avut la activ nenumarate tuburi regenerate.Cu aparatul rusesc tuburile Valvo au tinut mai mult timp.Contorizarea tubului regenerat este o frectie .(dupa 6 luni nu mai vine prietenul cu televizorul in atelier)Pe vremuri majoritatea firmelor au pus aparatele pe tuburi.(clienti pacaliti) Editat Septembrie 23, 2014 de q_acdc Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Care este diferenta?(cel rusesc si Mutter)Am avut la activ nenumarate tuburi regenerate.Cu aparatul rusesc tuburile Valvo au tinut mai mult timp.Contorizarea tubului regenerat este o frectie .(dupa 6 luni nu mai vine prietenul cu televizorul in atelier)Pe vremuri majoritatea firmelor au pus aparatele pe tuburi.(clienti pacaliti) Exact ca intre Porsche si ..Lada,BMW si ..Volga,Mercedes si ...Dacia. La fel se intampla si la aparatele de masura.Ma gandesc ca si la ...femei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum