Vizitator Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 va salut am masina de spalat respectiva care-si face din plin datoria pina acum. De ceva timp atunci cind spala produce niste zgomote greu de reprodus (ca de frecare intre parti metalice) de asemenea intensitate incit si vecinii imi spun : iar a-ti spalat. Zgomotele nu apar la centrifugare de loc, iar masina isi face programele corect. Care poate fi cauza ? Multumesc pentru orice ajutor. Link spre comentariu
nelutuPO Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 (editat) Aici sunt 2 probleme si anume: fie schimbati locatia si va mutati la casa sa nu deranjati vecinii, fie desfaceti masina si vedeti daca sunt rulmentii dusi sau ceva de metal cazut si freaca intre tambur si cuva. Stima ( Sper sa nu mi-o luati in nume de rau ) Editat Septembrie 22, 2014 de nelutuPO Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Am sa incerc a doua varianta, apoi pe prima .Multumesc. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum