Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

defect tv goldstar

bubusmecherul

Postări Recomandate

tv goldstar,sasiu PC04A,cu defectul linie pe mijloc,lam desfacut si am gasit o rezistenta arsa pe alimentarea lui TDA1170N,nu am acest acest intergrat de imagine TDA1170N,are cumva vreun echivalent.

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

6

• dan cod

5

• bobo

3

• misuraelectronic

2

Inainte de a inlocui integratul schimba obligatoriu condul bootstrap si cel de filtraj + verifica tensiunea de alimentare sa nu fie marita, altfel e posibil sa pocneasca iar integratul. Merge linistit TDA1175 acolo.

Link spre comentariu

cand erau tda1170n stifturi.

aceasta  afirmatie  nu  are  nici  o  acoperire  dpv  temporal .  dintotdeauna  au  existat ,  exista  si  vor  exista   pe  piata  din  rsr   tda1170n  de  foarte  buna  calitate --- recte  tfk  cu  gravura laser ,  sau  tesla ---  ,   asa-si-asa ---  recte  st-uri   nepiratate---   si  stifturi  --- recte  iprs baneasa , st-uri  piratate ,  etc .  din  experienta  proprie  va  spun  ca  ,  la  cele  din  prima  categorie , procentajul  de  defecte  era/este  de  sub  2%  ,    la  cele  din  categoria a  doua  era/este  de  50% ,  iar  la  categoria  tzepe ,  procentajul  de  defecte  era/este  de  minim  80% .

Link spre comentariu

am cumparat tda1175p,dar cum al pun,piciorusele din mijlocul  tda-ului,si mai trebuie cumva sa pun si tablita pe el cumva,va rog,cum procedez cu td-aul.adica 4 si 5,12,13.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

am facut dom bobo cum ati mentionat,dar faptul ca tot linie pe ecran este,iar pe rezistenta r302,ce am schimbato si pe ia nu am nici o tensiune,ce sa mai verific,nu o fi bun intergratul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări