Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

merge acest fel de schema pentru led la 220V?

Vizitator Bogdan Anisie

Postări Recomandate

Nu contează tensiunea maximă de deschidere a joncțiunii câtă vreme trebuie să-i asiguri un curent maxim de circa 20 mA. Datele despre leduri se găsesc în cataloagele firmei producătoare. 

Link spre comentariu

Nu contează tensiunea maximă de deschidere a joncțiunii câtă vreme trebuie să-i asiguri un curent maxim de circa 20 mA. Datele despre leduri se găsesc în cataloagele firmei producătoare. 

Am  cumparat de  la mi..rom. si nu au descriere.

Link spre comentariu

Dacă nu au descriere, mergi pe un curent maxim de 20 mA ca să fii sigur. Eu pe alea de la miva..  nu le folosesc la mai mult de 15 mA și țin de ceva timp.

Link spre comentariu
Vizitator Gica Php

Eu am facut o lampa cu 16 serii a cate 23 de leduri, care in datasheet aveau tensiune de alimentare de la 2.9V la 3.6V si am ales sa le alimentez la 3V pe fiecare.

Am adaugat condensatori unul cate unul pana cand am obtinute tensiunea pe led de 3V.

post-237340-0-19285600-1426283373_thumb.jpg

Link spre comentariu

Eu am facut o lampa cu 16 serii a cate 23 de leduri, care in datasheet aveau tensiune de alimentare de la 2.9V la 3.6V si am ales sa le alimentez la 3V pe fiecare.

Am adaugat condensatori unul cate unul pana cand am obtinute tensiunea pe led de 3V.

Arata bine.Frumos  mai ales in smd.Eu am inceput leduri de flux si 20 de bucati.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări