vasile eugen Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Buna seara.Sa nu mai deschid alt topic.Imi poate spune cineva care sunt datetele de la leduru de flux 5mm alb 2000-3000mcd?Este mai mare de 3.6V? Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Nu contează tensiunea maximă de deschidere a joncțiunii câtă vreme trebuie să-i asiguri un curent maxim de circa 20 mA. Datele despre leduri se găsesc în cataloagele firmei producătoare. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Nu contează tensiunea maximă de deschidere a joncțiunii câtă vreme trebuie să-i asiguri un curent maxim de circa 20 mA. Datele despre leduri se găsesc în cataloagele firmei producătoare. Am cumparat de la mi..rom. si nu au descriere. Link spre comentariu
validae Postat Martie 12, 2015 Partajează Postat Martie 12, 2015 Dacă nu au descriere, mergi pe un curent maxim de 20 mA ca să fii sigur. Eu pe alea de la miva.. nu le folosesc la mai mult de 15 mA și țin de ceva timp. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Le -am facut patru grupe a cite cinci leduri pe care le-am alimentat din retea de 220v,prin intermediul a rezistenta ,condesator si punte. Link spre comentariu
Vizitator Gica Php Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Eu am facut o lampa cu 16 serii a cate 23 de leduri, care in datasheet aveau tensiune de alimentare de la 2.9V la 3.6V si am ales sa le alimentez la 3V pe fiecare. Am adaugat condensatori unul cate unul pana cand am obtinute tensiunea pe led de 3V. Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 Eu am facut o lampa cu 16 serii a cate 23 de leduri, care in datasheet aveau tensiune de alimentare de la 2.9V la 3.6V si am ales sa le alimentez la 3V pe fiecare. Am adaugat condensatori unul cate unul pana cand am obtinute tensiunea pe led de 3V. Arata bine.Frumos mai ales in smd.Eu am inceput leduri de flux si 20 de bucati. Link spre comentariu
Vizitator Gica Php Postat Martie 13, 2015 Partajează Postat Martie 13, 2015 (editat) Alb neutru, si lumineaza cam asa: Editat Martie 13, 2015 de Gica Php Link spre comentariu
vasile eugen Postat Martie 14, 2015 Partajează Postat Martie 14, 2015 Asa ceva am facut sa am la masa unde lucrez. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum