sesebe Postat Aprilie 9, 2018 Partajează Postat Aprilie 9, 2018 Acum 3 ore, nomikos a spus: Exista pe piata black rubber speaker adhesive. Dedicat. Suntem totusi in 2018. Drept sa spun cei de la Bizon mi-au recomandat ceva cu totul diferit dar nu am gasit de cumparat in toata Europa cu exceptia a 2-3 magazine carre nu-l aveau pe stoc iar timpul de livrare era pe undeva prin 2030 toamna...... Am pe mail schimbul de mesaje dar n-am chef sa caut acum numele adezivului. Reprezentantii de vinzari pt Ro ai celor de la Bizon nici macar nu auzisera de acel tip de adeziv iar cei din SUA nu vroiau sa-mi trimita de acolo (probabil si cantitatea era prea mica pt ca sa se complice cu o expediere tocmai din SUA). Link spre comentariu
vranceanu Postat Mai 19, 2018 Partajează Postat Mai 19, 2018 Dau si io cu batul dar cred ca se poate folosi fara tam tam si gasket negru (etansant siliconic pt motoare si alte trotinete) sau sikaflex . Lipeste garantat si mai e si elastic ca sa nu zic ca e si ieftin si se gaseste usor. M'no , zic si io... PS , in nici un caz silicon de ala ce pute a otet pt ca e coroziv . Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum