Vizitator bogdannbog Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 salut am o statie sansui de 40 w pe 4 canale, toate bune si frumoase cand intr-o zi se aude fragmentat pe canalul LINE iar pe canalul CD se aude impecabil !! ma ajutati sa il repar? ms Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 bogndannbog, faci aceeaşi greşeală ca toţi cei ce se înscriu aici ca să întrebe ceva despre un amplif, nu dai detalii şi nu sîntem cititori în stele. Măcar modelul amplifului spune-l ca să ne uităm în scheme. 4 canale, adică e quadro, sau ptr auto... ori e doar stereo şi ai vrut să te referi la ieşirile de boxe? Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Nici el nu stie sigur ce amp are in dotare... Bine spuneau unii ca , UNII chiar posteaza aiurea... 10+ ZAL! Cu totii am plecat DE JOS, insa unii chiar nu au pic de bun simt... Colegu, O POZA CEVA, UN DETALIU? Daca am sa caut pe "google amigo", voi gasi multe postari sau poze cu Sansui de 4-truj de wati... Macar un pic de respect? . a spus o posibilitate reala de contact imperfect DES INTILNITA, nea' argint 22. Link spre comentariu
Vizitator amplifiers Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Ma indoiesc ca are 4 canale. Poate 4 iesiri combinate serie / paralel, cum au mai toate amplificatoarele de casa, cu doua canale. Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 salut am o statie sansui de 40 w pe 4 canale, toate bune si frumoase cand intr-o zi se aude fragmentat pe canalul LINE iar pe canalul CD se aude impecabil !! ma ajutati sa il repar? ms ...''pe 4 canale'' ....vroia sa zica 4 intrari,adica LINE,CD si probabil PHONO,AUX. Daca are contacte imperfecte de masa la mufele de intrare asa se aude ..''fragmentat'' Link spre comentariu
Vizitator bogdannbog Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 imi cer scuze , era prima mea postare . statie sansui au-x111 . 4 iesiri audio. . nu este nici o diferenta doar ca vreau sa imi fac si acel canal sa nu am surpriza pe viitor ca se arde si CD sa stau pe bara in mijlocul petrecerii Link spre comentariu
Vizitator Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 1- Ala nu este amplif de petreceri. 2- Nu are 4 canale ci 2 seturi de iesiri A si B sau A+B, in care impedanta minima este de x ohmi. 3- Pare selector electronic de surse, deci circuitul care face comutarea poate avea o parte defecta. Link spre comentariu
franzm Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 Selectorul este mecanic. Schema Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Pînă la urmă e şi o problemă de înţelegerea constituţiei unui amplif de casă, a funcţionării lui şi a rolului comenzilor şi reglajelor lui Link spre comentariu
Vizitator bogdannbog Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 ma intereseaza daca stie cineva sa il repare? multumesc Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Ce se aude cu întreruperi, unul dintre canalele stîng/drept indiferent de intrările pe care bagi semnal stereo, sau numai pe una/unele dintre intrări şi în rest ampliful funcţionează normal? Nu confunda intrările cu ieşirile şi canalele de amplificare (stîngul/dreptul). Nu are ce să ''se ardă'' la intrări decît dacă bagi semnal normal (cd, calculator, etc) pe intrarea Phono (doză magnetică de pick-up). Link spre comentariu
Vizitator bogdannbog Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 scz..intrarile audio in statie pe LINE....se aude cu intreruperi rest pe CD bine Link spre comentariu
zal Postat Septembrie 23, 2014 Partajează Postat Septembrie 23, 2014 Regleta cu comutatoare e de vină, calitatea proastă sau murdărie, oxidarea contactelor... etc. Încearcă cu un spray de contacte. ................ Legat de ampliful final cu STK4151X: nu folosi decît boxe de 8 Ohmi, cîte o singură pereche, dacă pui cîte două pe ambele sisteme A+B, le pune în paralel, rezultă o sarcină de 4 Ohmi şi STK-ul e în pericol. Nu mai găseşti originale, poate din recuperări. Puterea reală e de 2x30W/8 Ohmi. Sansui minte, aşa că nu chinui ampliful. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum