palcu ion Postat Septembrie 25, 2014 Partajează Postat Septembrie 25, 2014 am gasit un c=2200/10v umflat-schimbat,restul c ok pe esr din ce am mai discutat si cu alti prieteni se pare ca totusi as15g e de vina iar inlocuirea lui cu f este posibila Link spre comentariu
attilaa0 Postat Septembrie 26, 2014 Partajează Postat Septembrie 26, 2014 Buna !Eu am luat de la Arad si varianta cu G si cu varianta de F.Si au mers fara probleme. Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Vă salut, am primit azi un LCD Samsung cu imagine puternic alterată (vezi foto) și când l-am desfăcut, se simțea și un miros de încins.Am verificat de la sursă și invertoare, totul OK. Am scos cuplele de la T-Con în speranța unui contact imperfect sau ceva oxidări, dar surpriza a venit când am dat jos ecranul metalic al T-Con-ului și am atins integratul AS15-G....mai să-mi rămână pielea pe el ! Se vede și în poză că prezintă decolorare pe alocuri din cauza încălzirii... Se încinge gângania extrem de puternic, problema este că nu știu de unde să-l cumpăr, ca să nu am surprize neplăcute, TV-ul este al unor cunoștințe și nu vreau să rămân cu el pe cap acum de sărbători. Citind topicul văd că e o problemă frecventă la Samsung cu integratele astea...și prețurile integratului diferă destul de mult pe net, am văzut de la 9 Lei (Miva..) până pe la 30 Lei.... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 (editat) AS15F am cumparat de la Miva...(acum 3 saptamani),si a fost bun,doar ca este varianta cu metalizare pe spate.Poate functiona si in locul variantei cu G(aceasta o gasiti la Pancota).Nu mai cautati alte defecte deoarece AS15 sigur este defect.Si o precizare:dupa ce-l inlocuiti evitati sa-l atingeti cu mana cand se afla in functionare,lucru valabil pentru intreg modulul T-con. Editat Decembrie 5, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
validae Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Am pus o comandă la dl. Cîrciumaru. Sper ca săptămâna viitoare să montez gângania...am văzut că se găsește și la noi la Adelaida Craiova, dar cam scump la 40 Lei. Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Adela...sunt scumpi.De exemplu BU808DFX 42 Ron..... Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 5, 2015 Partajează Postat Decembrie 5, 2015 Il gasiti si la Gigi Jakab-Superele...ronic2000 la un pret bun si sunt ok calitativ. Link spre comentariu
ANDRASONI LUCIAN Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 100 % AS15 defect.Am luat de la Miva***, nu am avut niciodata probleme cu ele.Vedeti si asta : http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=66&t=1485 1 Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 100 % AS15 defect.Am luat de la Miva***, nu am avut niciodata probleme cu ele.Vedeti si asta : http://powerforum.ro/viewtopic.php?f=66&t=1485 Va salut domnu Andrasoni! In powerforum scrie ca este recomandat montarea unui radiator pentru racire.Aveti cumva cunostinta,cu ce se poate lipi?Exista vreo solutie pentru lipire si pentru transmiterea caldurii la radiator/ Multumesc. Link spre comentariu
elmar Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Există adeziv termoconductor... Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu trebuie radiator,in functionare normala se incalzeste moderat,frige numai cand e defect. Apoi daca-i punem radiator si nu se mai defecteaza timp indelungat...ori trebuie si depanatorii sa manance o paine.... 1 Link spre comentariu
doban Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu trebuie radiator,in functionare normala se incalzeste moderat,frige numai cand e defect.Apoi daca-i punem radiator si nu se mai defecteaza timp indelungat...ori trebuie si depanatorii sa manance o paine.... Foarte adevarat. Link spre comentariu
Vizitator cata82 Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Eu la 2 tv-uri identice, unul al meu si unul al unei cunostinte, am montat pad termo, se gaseste la orice magazin IT, doua straturi suprapuse pentru a putea face legatura cu ecranul metalic . Link spre comentariu
electrolivius Postat Decembrie 6, 2015 Autor Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Televizorul depanat in aug.2014 functioneaza si in prezent cu integratul montat , cu mentiunea ca am scos blindajul modulului T-CON si de asemenea am practicat cateva gauri de aerisire in capacul de plastic , in dreptul modulului T-CON Nu-i o solutie tocmai inginereasca dar poate reprezenta o solutie atunci cand exista riscul compromiterii modulululi T-CON . Link spre comentariu
adydep Postat Decembrie 6, 2015 Partajează Postat Decembrie 6, 2015 Nu este recomandat ca modulul T-con sa functioneze fara ecranajul metalic,deoarece este foarte sensibil la sarcinile electrostatice.Dar fiecare procedeaza cum crede ca este mai bine. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum