sebi Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 am nevoie de schema pentru masina de spalat arctic ba600a+ ,a iesit fum dintr-o rezistenta si cred ca si din C.I. viper12a care sant pe placa de comanda. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Salut , pune o poza cu placa in zona cu rezistenta ,sigur trebuie schimbat integratul Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2014 am schimbat rezistenta si DA trebuie schimbat si integratul fiindca a iesit fum din el. sper sa mearga daca voi schimba integratul sau poate o mai fi ceva. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Mai trebuie verificati condesatorii. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 am schimbat C.I. viper12a,dioda redresoare 1N4007,rezistenta de 18 ohmi(acum este de 100 ohmi) si 2 condensatori de filtrare. acum functioneaza ca unsa,sper sa tina,multumesc domnule Nicusor pentru ajutor o zi buna tuturor. Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Rezistenta de 100 ohmi este o valoare mare ,se va incalzii anormal . Urmareste incalzirea ei mai ales la sfarsitul ciclului de spalare. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 o fi bai ca este de 3 watti in loc de 2 watti? Link spre comentariu
Nicusor Lupu Postat Septembrie 29, 2014 Partajează Postat Septembrie 29, 2014 Este mai bine daca-i de putere mai mare , de obicei se pune exact ceea ce s-a scos. Link spre comentariu
sebi Postat Septembrie 29, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 29, 2014 doar asa am gasit din recuperari ,o sa caut rezistenta care trebuie ca s-o inlocuiesc. multumesc pentru sfaturi. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum