Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Preri boxe

cata_124

Postări Recomandate

Acuma depinde şi de starea lui fizică, uzură. Apreciate sînt Philips-urile şi Marantz-urile cu dac TDA1541 şi mecanism cu CDM4-19 (se găseşte mai uşor), preţurile lor au tot crescut în ultimul timp.

Link spre comentariu
Vizitator LaurentiuDJ

Ca sa nu mai deschid alt topic, 

Ce parere aveti despre boxele grundig hi-fi box 353? Merita 200lei? Acum am boxele de la un pickup akkord 201 stereo.

Sunt amplificate de un amplificator pe lampi facut de un coleg de pe forum 2x5w.

Am avut aceste boxe impreuna cu un amplificator grundig v4200 mk 2, excelente, desi de mici dimensiuni imi tremurau toate acareturile in sufragerie si au un bas profund si placut. Toata distractia a durat vre-o 2 ani pana a dat tata gauri in boxe sa la prinda in perete :bataie

Link spre comentariu

Evident că da, clasamentul ar fi wav, flac, ape, mp3. Arde-le la cea mai mică viteză şi foloseşte blancuri mai bune, dar nu prea proaspete că sînt crude şi se deformează după un an pistele.

Editat de zal
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări