Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Recreative

Toni Marginean

Postări Recomandate

Toni Marginean

Se spune că o femeie, pentru a avea un ten frumos, trebuie să zâmbească de 11 ori pe zi, iar un bărbat de 17 ori...
 - Care e diferenta dintre vina si pacat?
- E o vina sa te culci cu nevasta altuia dar e pacat sa ratezi ocazia.

- Care este diferenta dintre o soacra si o musca?
- Musca te bazaie doar vara!

I: Care e deosebirea dintre bikini frantuzesti si cei rusesti?
R: Cei frantuzesti iti intra in fund, cei rusesti in cizma!

- Care este diferenta dintre un psihopat si un nevropat?
- Psihopatul crede ca 1+1=3; nevropatul STIE ca 1+1=3,dar IL ENERVEAZA!

- Care e diferenta dintr-un somn si un cascat?
- Somnul traieste in apa si cascatul pe uscat.

Ce diferenta este intre un teolog si un geolog?
De la cer la pamant.

- Care este diferenta dintre un amant si un sot?
- 30 de minute.

- Care este diferenta dintre o femeie single si una casatorita?
- Femeia single vine acasa, se uita in frigider, observa ca nu e nimic
 delicios inauntru, asa ca se baga intr-un final in pat.
- Femeia casatorita vine acasa, se uita in pat, observa ca nu e nimic
 delicios in acesta, asa ca se indreapta in pas grabit catre frigider.

- Care e diferenta dintre un sinucigas si o fata mare?
- Sinucigasul incearca sa moara iar fata mare moare sa incerce.

- Care este diferenta dintre un prezervativ si un Trabant?
- Nici una. Ambele blocheaza circulatia.

-
 Care este diferenta dintre o femeie si un loc de parcare?
- Cele bune sunt mereu ocupate, mai raman doar cele pentru handicapati.

Link spre comentariu
Vizitator Andutza

Se intalnesc doi dilii in desert; unul cu o sticla goala in mana, altul cu o usa de trabant in spate...-Ce faci cu sticla aia? De ce o mai cari dupa tine, oricum nu exista apa sa o umpli!-Dar tu ce faci cu usa aia???-Pai merg cu geamul deschis si se face curent!

Link spre comentariu

De ce canta Sofia Vicoveanca ca in Moldova is numai flori?Pentru ca toate buruienile au venit in Bucureşti

La Bucuresti pe garduri nu mai scrie avem caine rau, scrie este moldovean in gazda.

Intr-un magazin de lenjerie intima intra o olteanca, o ardeleanca si o moldoveanca.Olteanca cumpara 7 perechi de chiloti si se duce sa-i plateasca.Vanzatoarea mirata o intreaba:- Da ce face-ti dumnevoastra cu 7 perechi de chiloti odata?- Pai cate o pereche in fiecare zi a saptamanii!- A... Inteleg!Vine si ardeleanca cu 5 perechi...- Dumneavoastra nu folositi tot 7 perechi pe saptamana? intreba curiosa vanzatoarea!- Pai barbatul meu ma vrea Sambata si Duminica fara...- A...Vine si moldoveanca cu 12 perechi.Vanzatoarea nedumerita intreaba:- Bine, bine, inteleg pe celelalte, dar dumneavoastra a-ti luat cat ele 2 la un un loc!!!- Apoi anul... are 12 luni!

Link spre comentariu
Toni Marginean

Daca ti se pare ca intelegi o femeie, ai dreptate… ti se pare.Sunt atat de sarac, incat, dupa ce ma imbrac, ai impresia ca ma mut!Testament: “Fiind in deplinatatea facultatilor mintale, inainte de moarte am cheltuit toata averea.” - Ce mai e nou, Vasile?- Sunt suparat. Am aflat ca nevasta-mea ma insala.- Ba, eu te-am intrebat ce mai e nou!Nu inteleg cum un barbat sanatos, cu doi rinichi, nu-i poate cumpara sotiei blana!Constatare medicala: cu cat este mai urata este femeia cu atat mai rar o doare capul!- Dragule, ce sa-mi cumpar ca atunci cand voi aparea pe plaja sa intoarca toti capul dupa mine?- Schiuri.Oamenii de stiinta britanici au descoperit ca sunt englezi.Din curiozitățile lumii: știai ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?Data viitoare, cand iti mai vine sa razi de alegerile nevestei, aminteste-ti ca si tu esti una dintre ele!

Daca inca mai crezi ca sotia te iubeste mai mult decat pe pisica, incearca sa urinezi in cizmele ei!
Daca femeia nu s-ar fi opus, Kamasutra ar fi avut o singura pagina.

- Fumezi?- Nu.- Bei?- Nu.- Preacurvesti?- Nu.- Nu-ti inseli sotia?- Nu.- Atunci cum pacatuiesti?- Mint.

O prostituata este ca o sirena. Jumatate isi pastreaza pentru ea, jumatate pentru peste.

Majoritatea romanilor cred ca majoritatea romanilor sunt prosti.

El: Buna, vreau sa te cunosc mai bine, am 38 de ani, sunt deputat de 10 ani si sunt onest.Ea: Buna, eu am 30 de ani, sunt curva de 15 ani si sunt virgina!
Link spre comentariu

Din curiozitățile lumii: știai ca ardelenii se reflectă în oglindă cu o întârziere de 5 minute?

D-le Toni , toate sunt grozave ,dar acesta din citat mi se pare antologic !! :rade:

Link spre comentariu

D-le Toni , toate sunt grozave ,dar acesta din citat mi se pare antologic !! :rade:

Da..., si la Bucuresti: "e la caterinca?"...., "pe bune?"

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu
Toni Marginean
Din ciclul realitatea depăşeşte orice imaginaţie.
CAZ REAL LA URGENŢĂ
Caz
 medical petrecut recent la Spitalul de Urgenţă Floreasca, Bucuresti:
Nişte tipi au făcut un chef într-o casă
 ​,​ undeva pe Primăverii (o casă din aia veche, cu casa ​scării​ rotundă​, in spiral​ă​ ).
​Pe l​a ora 11 noaptea au rămas fără bere şi au zis că pleacă să mai cumpere, dar, erau puţin turtiţi şi s-au hotărât să coboare cele 4 etaje cu schiurile;
S​-au echipat şi au coborât​, d​ar l​a
 etajul 2, o babă de 84 ani tocmai ​ducea gunoiul, ​au dat peste ea şi naşpa, accident,
V​ine salvarea, o duc
 la Floreasca cu fractură de bazin. 
Se trezesc ăştia din​ ​beţie şi merg la Floreasca să vadă despre ce este vorba.
La spital baba nu mai era, patul era gol şi proaspăt
 aranjat.

A​u îngheţat de frică gândindu-se că a murit baba, şi s-au dus la medical de gardă să vadă ce este.
D​ar​
 acolo află că baba era transferată la Spitalul 9 (la psihiatrie) pt.consult, pt. că toată noaptea, baba insistase că o lovise un SCHIOR pe casa scării !....​

Balul vanatorilor: petrecere​ ​anuala:
Asociatia​ ​vanatorilor organizeaza petrecerea anuala.
Si cum 
niciodata nu-si invitasera nevestele, au zis ca acum fiind a 35- a aniversare, de aceasta data sa le invite si pe ele.
Toate bune, frumoase, petrecerea se incheie.
A doua zi portarul: Domnule, frumoasa petrecere ati facut, distractie, mancare buna, bautura buna, dar domnule, asa curve urate ca anul asta,n-ati avut niciodata !!

Link spre comentariu

Tata spunea ca sunt născut datorita "legii ceauşeilor" dar eu m-am născut dintr-un accident aviatic. O barză beată s-a izbit de casa mea. Ar fi trebuit să ajungă la o familie de miliardari americani, de fapt.

Link spre comentariu

NASA a publicat ieri seară o serie de fotografii din care reiese că robotul Curiosity a găsit pe planeta Marte urme de furt. Mai exact, este vorba de două tablouri, unul semnat Nicolae Grigorescu și celălalt de Paul Gauguin. 

Posted Image

„Deși avem aceste dovezi, nu putem spune cu certitudine că există viață pe Marte. Tablourile sunt o dovadă clară că sunt pesediști pe Marte, dar, cu toții știm, pesediștii nu sunt oameni”, a declarat șeful NASA, Scott Thompson. Robotul își va continua cercetările pentru că se pare că sub tablouri mai erau și 10 lingouri de aur și patru milioane de dolari. 

Descoperirea pune în dificultate cercetările americanilor care doreau să trimită un echipaj uman pe Marte. „Acum ce rost mai are să mai mergem acolo? Pe unde trece PSD-ul e deșert, parcă au trecut lăcustele. Dacă era urmă de viață pe Marte sigu nu mai e nimic acolo acum”, a declarat un oficial NASA. 

Link spre comentariu

Suuuper!...din tinerete ... ale unora (asta dupa cifrele 2 si 3 din CNP)

Este "Dirty Harry", este "Dirty Diana" ...,dar este si "Dirty Dancing"  , cred ca ati vazut filmul, daca nu uitati-va, merita...

Umor romanesc de ieri:https://www.youtube.com/watch?v=TYQMN0aHwgs

...si de azi:https://www.youtube.com/watch?v=lm45vWNQLu8

Editat de ANDRASONI LUCIAN
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări