Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Vreau sa-l pun pe o bicicleta Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Bun,stiind ca are 4 perii,ce se "schimba"? Eu vreau sa aflu tensiunea si puterea la care functioneaza fara sa se incalzeasca prea tare... Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 din poze imi seamana tare bine cu motoarele de pe masinile de cusut jukii Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 De ce s-ar pune pe o masina de cusut un motor de curent continuu care merge la tensiune joasa? Link spre comentariu
pop_ady44 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 sunt alimentate in fregventa /tensiune din ce stiu eu nu bag mana in foc si nu vreau sa fie luata aceasta informatie de buna dar asa mi se pare motorul Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 (editat) N-ar treaba motorul ala de pe masina de cusut cu motorul meu,asa cum motorul meu nu are treaba cu fregventa... Editat Septembrie 19, 2014 de Ombladon2002 Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Dupa cum scrie pe el e ceva servomotor. Grig Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Daca nu stiu exact de pe ce este (ce fel de utilaj si ce model),atunci nu prea ma ajuta,deoarece tot nu aflu caracteristicile lui,caut in continuare pe cineva care sa ma lamureasca in legatura cu tensiunea maxima de alimentare si curentul la care rezista pe perioade lungi/scurte. Link spre comentariu
Ion_Bumbu Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Statorul am inteles ca e bobinat. Legaturile lui sint scoase la cutia ce conxiuni sau sint legate impreuna cu periile? Grig Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Din cate am vazut in poze,din motor ies doar 2 cabluri. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Bun,stiind ca are 4 perii,ce se "schimba"? Eu vreau sa aflu tensiunea si puterea la care functioneaza fara sa se incalzeasca prea tare... Daca motorul nu este la tine(ca am inteles ca nu l-ai cumparat inca) nu poti,daca ai motorul alimentezi cu autotransformator si punte incarci motorul cu sarcina si incepi testele ,altfel nu vad cum. Dupa parerea mea este prea mare si greu de controlat viteza pentru o bicicleta,mai bine unul cu stator de magnet special de bicicleta.Acum stiu ca cauti si celule de accu Li pentru bicicleta ,sa stii ca nu sant bune alea de laptop ca e greu sa le pui in grupaj serie paralel(au capacitate mica si sant sensibile la incarcare si descarcare). Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Stiu ca este cam mare motorul...Nu am inteles partea cu "greu de controlat viteza" .Nu vad unde-i partea greaa cu pusul in serie/paralel,atat timp cat au capacitati apropiate,iar cat timp le incarc cu un incarcator special pentru celule li-ion,nu cred ca o sa am probleme cu ele.Iar la descarcare,nu cred ca o sa depasesc curentul de descarcare de 1C.Momentan am doar o baterie cu 10 celule in paralel si 3 pachete de 10 celule in paralal,puse in serie. adica 3S 10P. Link spre comentariu
mihaighe Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 (editat) Ca sa incarci corect ai nevoie de incarcator cu egalizare pe fiecare element.Cati elementi crezi ca o sa folosesti?. Si la descarcare este aceasi treaba trebuie controlata tensiunea minima pe fiecare element. Pe forumul :http://www.rhcforum.ro/ o sa gesesti destulii discutii despre accu Li,eu zic sa mai citesti. Nu le respecti conditiile de incarcare/descarcare la scurtezi drastic viata . Editat Septembrie 20, 2014 de mihaighe Link spre comentariu
Ombladon2002 Postat Septembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Am facut deja un incarcator cu egalizare,am deschis un topic in timp ce il construiam,deoarece nu ma dscurcam singur.Nu stiu cati elementi o sa folosesc,momentan fac pachete de 30 de elementi,o sa dau un raspuns mai concret cand aflu tensiunea de alimentare a motorului. Link spre comentariu
89-CEC Postat Septembrie 22, 2014 Partajează Postat Septembrie 22, 2014 Este un servomotor folosit pentru actionarea utilajelor cu control numeric, iar de acele 4 perii sunt de fapt doua de alimentare si pentru tacho. Controlul lui se poate realiza printr-un servoamplifier, si nu conectat direct la baterie. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum