Florin31 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Buna ziua, am un TV BlauPunkt ce mi l-a adus cineva din Spania, din pacate nu am telecomanda la el, TV merge perfect pe mufa Scart adica la antena digi prinde corect toate programele( schimb si caut programele din telecomanda la antena )Dar pe CATV nu reusesc sa receptionez nici un program cum pot face sa receptionez programele pe CATV fara telecomanda ? Am o telecomanda pilot dar nu pot sa caut programe decat sa dau mai inainte / inapoi volum mai tare sau mai incer si sa il sting atat.Va rog daca stiti cum as putea sa il fac sa receptionez programele de pe CATV. Stima. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Incearca cu o telecomanda P1692 !! Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Fara telecomanda adecvata nu ai cum sa cauți programele.Asta daca nu cumva e defect daca chiar nu prinde nimic. Link spre comentariu
Florin31 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Prin scart merge DVD merge antena de la Digi nu sunt problema dar prin antena nu prind nimic decat foarte putin ceva ceva cand adjug la programu 10 in rest nimic . Link spre comentariu
ovy83 Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 (editat) prin scart nu face altceva decat sa redee imaginea de pe receiver-ul digi,programele le schimbi din receiver. reface-ti lipiturile de la selector,dar cum au spus domnii de mai sus ,fara telecomanda...sau posibil si spaniolii sa mearga numai pe UIF Editat Septembrie 19, 2014 de ovy83 Link spre comentariu
Florin31 Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Umbland pe la programe dand mereu inainte am receptionat un program care se vede perfect si se si aude, in rest nu am mai receptionat nimic ca de la 50 o ia de la 0 Link spre comentariu
BUGHIU Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 (editat) Probabil va trebuie o telecomanda RCT3004 ca sa puteti intra in cautare canale....!! Cel ce merge perfect s-a ''potrivit'' cumva pe respectivul canal,era memorat acolo!! Editat Septembrie 19, 2014 de BUGHIU Link spre comentariu
dan cod Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 După mine RCTul nu are nimic comun cu tvul asta care după mine e ceva sașiu grundig .Plus ca ar putea fi tuner cu TSA5511defect. Link spre comentariu
dan-a2 Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 E sasiu Grundig CUC6300 !! Link spre comentariu
palcu ion Postat Septembrie 21, 2014 Partajează Postat Septembrie 21, 2014 fara tc nu se poate intra in meniul de programare,probabil necesita tasta install,cu un p1692 sau originala tp 760 se rezolva Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum