Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TV BlauPunkt nu receptionez nici un program.

Florin31

Postări Recomandate

Buna ziua, am un TV BlauPunkt ce mi l-a adus cineva din Spania, din pacate nu am telecomanda la el, TV merge perfect pe mufa Scart adica la antena digi prinde corect toate programele( schimb si caut programele din telecomanda la antena )Dar pe CATV nu reusesc sa receptionez nici un program cum pot face sa receptionez programele pe CATV fara telecomanda ? Am o telecomanda pilot dar nu pot sa caut programe decat sa dau mai inainte / inapoi volum mai tare sau mai incer si sa il sting atat.Va rog daca stiti cum as putea sa il fac sa receptionez programele de pe CATV. Stima.

post-185391-0-97034700-1411058293_thumb.jpgpost-185391-0-99249900-1411058301_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Florin31

3

• dan-a2

2

• dan cod

2

• ovy83

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

prin scart nu face altceva decat sa redee imaginea de pe receiver-ul digi,programele le schimbi din receiver. reface-ti lipiturile de la selector,dar cum au spus domnii de mai sus ,fara telecomanda...sau posibil si spaniolii sa mearga numai pe UIF :scarpin

Editat de ovy83
Link spre comentariu

Probabil va trebuie o telecomanda RCT3004  ca sa puteti intra in cautare canale....!! Cel ce merge perfect s-a ''potrivit'' cumva pe respectivul canal,era memorat acolo!!

post-181368-0-51059300-1411117401_thumb.jpg

Editat de BUGHIU
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări