xragon Postat Septembrie 27, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 27, 2014 (editat) gata , a mers , azi dimineata am realizat ca am avut de sters ceva din calculator acum cateva zile si cand am sters a dat o eroare si cred ca asta era acea eroare, am sters fisierul din greseala dar a ramas foderul , acum l-am luat din nou si merge , si va multumesc inca odata din suflet ca a-ti avut timp sa imi explicati Editat Septembrie 27, 2014 de xragon Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Cu placere!Sunt curios ce proiect vrei sa faci cu PIC-ul asta. Sper ca nu tot un vu-meter . Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 (editat) O sa vi sa para amuzant, nu fac un vu-metru ci mai multe vu metre sub denumirea de spectru ,am toate fisierele schema hexu si ecateva informatii minore dar bune si acelea. Care doreste fisierele cu drag I le ofer Editat Septembrie 28, 2014 de xragon Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 28, 2014 Partajează Postat Septembrie 28, 2014 P-asta il stii? http://www.waitingforfriday.com/index.php/Real-Time_Audio_Spectrum_Analyser Stiu ca nu-i asa de vizibil precum cel cu LED-urile, dar munca mai putina si efect mai modern. Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 28, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 28, 2014 ester frumos si acesta , dar am ales ledurile deoarece sunt mai rapide , clare si mai de efect , la lcd , stie toata lumea ca ramane acea umbra din urma si daca inclini lcd-ul nu se mai vede nimic Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum