xragon Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 vreau sa fac un cablja cu pic 30f6012a si nu gasesc nicaieri un soft care sa contina acest pic, domnul ratza mi-a zis sa caut in library la acel sprint layout , dar nu am gasit , si asa si in eagle Link spre comentariu
adicontakt Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 ce caspula e? dip ? Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2014 nu , as vrea sa fie dip , dar din pacate este TQFP-64pin (SMD) Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 In Eagle eu am adaugat toate componentele create de Element14 si cam au PIC-uri de toate felurile. Trebuie sa faci cont acolo. Dar iti pot pune un link cand ajung la desktopul meu.In caz ca nu gasesc exact PIC-ul meu, pun oricare PIC in capsula echivalenta ca sa nu creez o noua componenta. Trebuie doar avut grija la pini. Cei de alimentare sunt oricum aceeasi la toate din familia respectiva. Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Din textul original am dedus că nu ştii de unde să iei Sprint Layout full, acum parcă e totuşi vorba de altceva. Nu poţi edita una din librării? Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 cum sa editez ? Link spre comentariu
ratza Postat Septembrie 19, 2014 Partajează Postat Septembrie 19, 2014 Nu ştiu cum se fac componentele în Sprint, eu folosesc EAGLE, PADS (mai nou Zuken CR5000). Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 19, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 19, 2014 in eagle este mai bun daca aveti , am luat sprint layout ca era full version , dar acum am si eagle full Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 PIC-ul tau este in libraria Microchip. Succes! http://www.4shared.com/rar/cVCelXyhce/Element14_ALL_CAD_files.html Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 20, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 20, 2014 nu l-am gasit neam , l-am bagat in libraria de la eagle si tot ce imi da este 10f-12f-16f-18f-24f Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 20, 2014 Partajează Postat Septembrie 20, 2014 Nu in cea standard Eagle, ci in cea de la Element14. Ai dat USE ALL la noile librarii adaugate? Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 24, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 24, 2014 Nu am gasit, desi l-am bagat in lbr. lui Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 24, 2014 Partajează Postat Septembrie 24, 2014 (editat) Nu in cea standard Eagle, ci in cea de la Element14. Ai dat USE ALL la noile librarii adaugate?Repet, ai facut click dreapta si selectionat USE ALL? Altfel bulina e gri in dreapta si Eagle ignora biblioteca.Am verificat si era acolo. Acum nu-s acasa... deci nu pot face captura ecran. Editat Septembrie 24, 2014 de thunderer Link spre comentariu
xragon Postat Septembrie 25, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 25, 2014 nu am gasit deloc Link spre comentariu
Mircea Postat Septembrie 27, 2014 Partajează Postat Septembrie 27, 2014 Repet, ai facut click dreapta si selectionat USE ALL? Altfel bulina e gri in dreapta si Eagle ignora biblioteca. Mai citeste o data intrebarea mea si apoi spune-mi daca intelegi ce te intreb? Uite captura de ecran: este acolo dupa cum ti-am mai zis! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum