Vizitator radu4u Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 Am si eu o intrebare unde este cel mai bine sa amplasezi subwooferu? am citit pe net ca tubul de bas ar trebui sa fie indreptat catre un perete la o distanta cuprinsa intre 10 si 80 cm. daca e mai mult s-ar pierde din frecventele de joase. In cazul unui sistem 2.1 unde ar trebui sa asez wooferu fata de celela 2 boxe in mijloc mai in fata, mai in spate fata de ele, este vreun program care m-ar ajuta sa calculez pozitia in functie de marimea camerei?. Mersi Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Noiembrie 19, 2004 Partajează Postat Noiembrie 19, 2004 pune-l intr-un colt al camerei vei avea un castig de 6 dB teoretic (quarter space) Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 28, 2004 Partajează Postat Decembrie 28, 2004 la colt suna cel mai tare.. pt ca rezoneaza si camera... castigul e de la 10dB in sus .. depinde de dim camerei...numai raspnsul la regfim tranzitoriu nu e asa bun.... iese sunetul prelungit Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum