diaconuliviu Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Scuze daca n-am incadrat bine subiectul dar sper sa fie OK. Am luat un cititor SD Card USB, cel de aici: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/cititor-carduri-sdmmc-reekin-p-7627 Nu fac reclama, initial il luasem pt a folosi carcasa la altceva. Apoi, am zis asa: mergind pe la diverse unitati gen anaf, itm, etc, daca setez eu sdcardul pe "LOCK", pot duce datele pe el cu tot cu adaptor incit sa fie vazut ca "stik usb" dar fara sa poata scrie pe el, adica nevirusabil. Ei, eroare. Daca incerc sa scriu SDCardul intr-un cititor dedicat al unui laptop, protectia functioneaza. Daca il folosesc in adaptor, indifeent de pozitia acelui switch, protectia e inexistenta. Asa se petrece cu toate adaptoarele SD/USB sau numai la asta? Ar fi ceva de modificat prin el incit sa functioneze protectia? Link spre comentariu
Spitfire Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Cu tot respectul, acel cititor de card-uri e o porcarie! Nu are voie sub nici o forma sa ignore protectia de la SD-card, asta inseamna ca scrierea card-ului de face "brute force", fara feedback, oricum cred ca merge foarte lent scrierea. http://www.shopmania.ro/cititoare-de-carduri/p-kingston-fcr-mlg3-64610000 Link spre comentariu
belasajgo Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Ideea de a folosi un cititor de card SD in loc de stick USB este geniala, si eu asa procedez de cand nu se mai fabrica stick-uri USB cu buton cu functie Lock. Doar ca eu am ales si pentru viteza un cititor de calitate Kingston G2 (cu USB 2.0), la care pretul a fost cu mult mai mare decat celui de la Mivarom care ignora Lock-ul (la pretul acesta extrem de mic al acelui cititor nici nu ma mir ca nu are functia de a verifica in ce pozitie este butonul Lock al card-ului SD). Am vazut ca si Spitfire recomanda un cititor tot de la Kingston, modelul G3 (cu USB 3.0). Ambele cititoare de la Kingston sunt foarte bune. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum