anddy Postat Septembrie 17, 2014 Partajează Postat Septembrie 17, 2014 Salut colegi, Masina mea este dotata din fabricatie cu modul clima mai rudimentar. La turatie ventilator am pozitia "auto" unde acesta se tureaza automat in functie de temperatura pe care o setez. Toata instalatia nu are nici un afisaj nimic, la temperatura si la turatie sunt doar gradatii desenate. As vrea un montaj cu leduri gen vu-metru care sa-mi indice turatia ventilatorului daca stiti sa functioneze pe principiul de mai jos. Principiul de reglare al turatie ventilatorului este urmatorul: la pwm ventilator vine un fir de la ecu clima si tensiunea pe fir variaza in functie de turatie, la 7v ventilatorul este la turatie minima si cu cat scade tensiunea creste turatia ventilatorului. Deci e pe dos..la tensiune mica sa se aprinda mai multe leduri si la 7v sa stea doar primul aprins. Link spre comentariu
masterpic77 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Salut,pot sa iti fac montajul , cate led-uri vrei sa aiba montajul? Ce culori ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum