Solim Postat Decembrie 15, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Scuze de off topic.Mai fratilor,dar care stie ceva de nenea asta?ca de cateva zile tot astept sa mi se spuna la rubrica respectiva (DE CINE SA NE FERIM?de la vanzari)daca nenea asta e de incredere,?cozzmin4u Are anunt ca aduce orice de pe thomann. Chiar nimeni nu stie??? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Versiunile urmatoare vor face si mancare si vor avea gaura de la magnet largita. Difuzorofilii stiu de ce. :weedman: SI ACUM TERMINATI CU OFFTOPICUL!!!!!!!!!!!!!!!AVETI SUBIECT SEPARAT DESPRE HP15W. Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Nexus...tu ai spus ca(virgula) coboara pana la 20HZ APROAPE liniar!Acum...pana la 30Hz...maine o sa zici pana la 40Hz.....din punct de vedere Gramatic am scris corect specificatiile, care e problema?Lasa amuh ca lapte om bea. Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 Ca cand aud ca hp15 cantaca care difuzor nu cantaca c-am asa n-as canta si eu!lapte bem... :weedman: Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 16, 2006 Partajează Postat Decembrie 16, 2006 Thread Closed!Daca aveti ceva de completat la subiect imi dati mesaj si il redeschid.Daca vreti bascalie exista carciuma. Link spre comentariu
Postări Recomandate