adircf Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Punisher nu trece de 104 dB/1Wdepinde si cum il pui :smt006 , dar am inteles ce ai vrut sa faci cu reply-ul tau :smt006 Link spre comentariu
radue Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Solim nu pune nici tu la inima. Unii care ti-au scris traiesc din asta, deci este normal sa nu se lase impresionat de un BMW cind au vazut Ferrari. Normal ca ei au ca etalon Ferrari si daca tu vrei sa incerci sa le spui ca un BMW este super masina ei nu te vor crede. Tu ai difuzoare de 12 inch pentru bass la ei un dif de bass incepe de la 18 inch. Tu daca vrei sa cumperi ceva incearca sa gasesti raportul cel mai bun calitate/pret (nu am scris pret/calitate) pentru ceea ce te intereseaza pe tine. Plus ca ei un parametru important este SPL-ul. Nu trebuie sa uiti de acest parametru, care este foarte important.Hai sa facem altfel comapratia:Un trabant cu motor V12 vs un BMW Asa ceva ca se schimba lucrurile ( comapratie punisher vs orice vrei tu cu difuzor de 18" ) Basul pt mine incepe de la orice dimensiune care mie imi da un spl necesar gusturilor mele ( si nu lucrez in acest domeniu, este mai mult un hobby deocamdata )> Dar este usor sa-ti dai seama de ce difuzoarele de bas de 18" sunt mai bune decat cele mici, dar totodata "inaccesibile" pt cineva care este in nevoie de spatiu cat mai mult liber. @vlad_2770 exista si subwoofere foarte capabile de 15", care nu necesite cutie enorma ca cele pe care le vezi la concerte. Difozoarele profesioanle nu sunt neaparat enorme si au spl mare, si cele de studio tot profesiaonale sunt considerate ( gandeste-te doar putin la diferenta dintre amator si profesional si vezi diferenta ) si nu au marimi enorme, spl infricosator de mare ( pt unii :smt003 ) @Solim important este ca tie sa-ti palca, noi doar ti-am dat niste "oferte" de unde sa alegi in caz ca vrei sa te upgradezi. Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Punisher nu trece de 104 dB/1Wdepinde si cum il pui :smt006 , dar am inteles ce ai vrut sa faci cu reply-ul tau :smt006Adi, nu cred ca tu cand declari spl-ul la un bassreflex ii spui la om Sensibilitatea in colt, nu? Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 da cine vorbea de basreflex? sinormal nu ii spui la om ca hp15w e bun de subwoofer :smt006 Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2006 @Solim important este ca tie sa-ti palca, noi doar ti-am dat niste "oferte" de unde sa alegi in caz ca vrei sa te upgradezi.Pai normal Snake, asta si vreau, sa ma documentez, sa vad ofertele cum sar zice,tinand cont de upgrade.si mersi celor care au scris si ma ajuta! Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 da cine vorbea de basreflex? sinormal nu ii spui la om ca hp15w e bun de subwoofer :smt006ti-am explicat ca poate, asa ca sa nu mai aud comentarii pe tema astacauta pe forum la hi-fi ca exista un subiect cu tot cu poze la 2 boxe care au sectiunile de bass cu hp-15 in izobaric , si confirma si proprietarul ca pot cobora undeva pe la 30 Hz liniardeci exista si teste reale, asa ca poti sa vorbesti pana nu mai potiuserul este Kappa_ii Link spre comentariu
Solim Postat Decembrie 14, 2006 Autor Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Mai oameni,vreau si eu sa va intreb ceva,ca vad k la rubrica respectiva unde am scris,nu rasp nimeni,"DE CINE SA NE FERIM"?Asta e de incredere,?cozzmin4u Are anunt ca aduce orice de pe thomann.deA facut cineva comenzi de la el???? Link spre comentariu
Sharky Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 nexus...probabil ca se poate, dar la cat tam-tam ai facut cu bp-ul ala cu hp15w si cu bp6 cu e12 ca si subwoofere de calitate acum mai "suporta si tu niste rosii aruncate din partea spectatorilor"REveniti la subiect sau deschideti threaduri noi! Link spre comentariu
Bogdi16 Postat Decembrie 14, 2006 Partajează Postat Decembrie 14, 2006 Nexus...tu ai spus ca(virgula) coboara pana la 20HZ APROAPE liniar!Acum...pana la 30Hz...maine o sa zici pana la 40Hz..... Link spre comentariu
adircf Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Merg 2 hp15w-uri sa se puna in mod izobaric sa fie liniar ca asa ii la moda sa zici in parametrii si cand trec pe trecere de cale ferata zice un hashpele la celalalt: Mah slabule, vezi ca vine.... Poc, le-a liniarizat trenul!!!Fara numar... :weedman: Link spre comentariu
Mircea Bartic Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Nexus...tu ai spus ca(virgula) coboara pana la 20HZ APROAPE liniar!Acum...pana la 30Hz...maine o sa zici pana la 40Hz.....din punct de vedere Gramatic am scris corect specificatiile, care e problema? Link spre comentariu
Gizmo Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Merg 2 hp15w-uri sa se puna in mod izobaric sa fie liniar ca asa ii la moda sa zici in parametrii si cand trec pe trecere de cale ferata zice un hashpele la celalalt: Mah slabule, vezi ca vine.... Poc, le-a liniarizat trenul!!!:smt044jur ca m-am prapadit de ras... :smt109:smt044 Link spre comentariu
Sandu_alex_999 Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Aia chiar a fost tare rau de tot :smt005 :smt005 :bere: Link spre comentariu
Vizitator romexpert Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 :partyman: cispeve , fara discutie... :partyman: Link spre comentariu
Romica_t Postat Decembrie 15, 2006 Partajează Postat Decembrie 15, 2006 Chiar tare bancu ma .In sfarsit cineva care spun ca hpurile nu sunt asa de nemaipomenite.ma chiar miram de acest difuzor ca face de toate,subwoofer reflex,bandpass......o fi el bun la banii lui dar sa nu ne asteptam de la el prea mult Link spre comentariu
Postări Recomandate