Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hp-18S

Solim

Postări Recomandate

• Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

25

• adircf

11

• Mircea Bartic

9

• Sharky

4

Top autori în acest subiect

un wuuuuffffait de ala.....adanc...

un bas adanc si lung? asa ca si in masina?

fac pariu ca nu ai auzit un woofer profesional cum suna :smt006

Later edit:

vezi ce se intampla daca dai reply si mergi la tigara inainte sa dai submit?

Link spre comentariu
Solim nu pune nici tu la inima. Unii care ti-au scris traiesc din asta, deci este normal sa nu se lase impresionat de un BMW cind au vazut Ferrari. Normal ca ei au ca etalon Ferrari si daca tu vrei sa incerci sa le spui ca un BMW este super masina ei nu te vor crede. Tu ai difuzoare de 12 inch pentru bass la ei un dif de bass incepe de la 18 inch. Tu daca vrei sa cumperi ceva incearca sa gasesti raportul cel mai bun calitate/pret (nu am scris pret/calitate) pentru ceea ce te intereseaza pe tine. Plus ca ei un parametru important este SPL-ul. Nu trebuie sa uiti de acest parametru, care este foarte important.
Link spre comentariu

@vlad_2770. ce seaca comparatie ai facut. Daca am o buburuza cu motor boxer de la un porche (se poate adapta :yawinkle: ) si in plus il si tunez putin mai mult motorul ala si dau o liniutza cu un ferrari si suta la suta il fac? ce zici de asta? Asta s-ar traduce asa:imi iau un difuzor RCF L12P110K si ii trag o incinta horn de tip punisher (cunoscatorii stiu :smt006 ) si o sa am de la 50Hz pana la 90 Hz un SPL de 109 db la 1 w liniari :weedman: NU marimea conteaza :smt005 , parerea meaP.S. Am mai dat un reply cu marimea acum 1 minut in vecini :smt003P.S.S. Ar fi bine ca moderatorii sa nu stearga offtopicurile ca sa stie lumea ca marimea nu prea conteaza...

Link spre comentariu

imi iau un difuzor RCF L12P110K si ii trag o incinta horn de tip punisher (cunoscatorii stiu :smt006 ) si o sa am de la 50Hz pana la 90 Hz un SPL de 109 db la 1 w liniari :weedman:

no way, manPunisher nu trece de 104 dB/1Wsi ar trebui sa stii ca SD-12 e cel mai bun difuzor pt el pana acum :weedman:
Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări