Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Hp-18S

Solim

Postări Recomandate

Din ce ziceti voi,is foarte incantat ca o sami fac si eu asa ceva,DaR mai am o nelemurire:E mai bun Stage-Line de 18" decat Hp-18s?nu stiu care anume,am doar poza cu difurile.5 min pana o pun

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 64
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Solim

25

• adircf

11

• Mircea Bartic

9

• Sharky

4

Top autori în acest subiect

no offence Solim, dar nu-mi pot inchipui cum poate sa sune de oribil difu ala de 18", fie el ce-o fii si cu piezzo in varianta diy :toimonster: . Alea sunt genul de boxe pe care le vezi in caminul cultural de pe ceva deal in care distorsioneaza maneaua la greu.

Hp18S garantez ca suna in domeniul lui de frecv de 10 ori mai bine de cat amandoua la un loc

Link spre comentariu

asculta-ma.Intreaba pe oricine de pe forumul asta care are au vazut difuzoare la viata lor cum poate sa sune un difuzor pe 18" cu suspensia roz sau in general difuzoarele colorate :goodman:pag mana in foc ca nu au mai mult de 92 de db la 1 w :toimonster: si ai la goluri in frecv acolo.....

Link spre comentariu
Vizitator
Acest subiect este acum închis pentru alte răspunsuri.

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări