suspectu Postat Septembrie 16, 2014 Partajează Postat Septembrie 16, 2014 (editat) Cum as putea sa fac un switch electronic pt un eprom cu 28 pini. Vreau sa montez mai multe epromuri si sa fac comutarea intre ele la buton. Exista vreo solutie simpla ? Am incercat cu switch intre pinul 24 (am gasit pe net ca asta ar fi alimentarea lui principala) dar nu a functionat, nu sunt sigur ca am facut toate prinderile la soclu perfect, a fost un test rapid doar Editat Septembrie 16, 2014 de suspectu Link spre comentariu
masterpic77 Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Poate ne spui ce EPROM este , 28 pini nu spune nimic , sunt o groaza ; sigur se poate face Link spre comentariu
ventzel Postat Septembrie 18, 2014 Partajează Postat Septembrie 18, 2014 Daca ii eeprom cu acces paralel gen 27C512 nu trebuie comutati toti pinii. Asta chiar ar incurca rau de tot comunicatia la frecvente mai mari din cauza interferentelor ce apar in comutator, pcb, cabluri de legatura, etc. In cazu asta ii preferabil sa faci comutatea cu validarea/invalidarea intrarii /CE de pe fiecare eeprom. Da cum zicea si masterpic77 zi-ne mai bine ce eeprom ii si in ce ii folosit cel putin. Link spre comentariu
suspectu Postat Septembrie 18, 2014 Autor Partajează Postat Septembrie 18, 2014 (editat) Multumesc pt raspunsuri. Sunt complet pe dinafara in domeniul asta. E vorba de un eeprom pt ecu-ul unei masini http://www.ebay.co.uk/itm/Lancia-Delta-integrale-16v-Evo-2-Evocars-Chip-250-BHP-/200631569155 Am vazut solutii in care se foloseau epromuri mai mari de 32kb cu mai multe imagini si switch-ul facut software din buton. O astfel de solutie ar fi perfecta daca gasesc pe cineva care sa ma ajute sa o implementez in schimbul catorva baxuri de bere. As putea sa procur cateva imagini. In prezent switch-ul il fac schimband efectiv eeprom-ul si deja am reusit sa rup doua picioruse la unul si le-am cositorit atele ca sa functioneze Editat Septembrie 18, 2014 de suspectu Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum